Adrian Daminescu, atac la frumoasele cu visuri de artiste

 Alina Dan
.

Piața artistică de la noi este prolifică în ultimii ani. Multe frumuseți, dar puține talente în noua generație de artiști care urcă pe scenă și se bucură de succese meteorice. Tocmai de aceea, și în emisiunile în care sunt căutate talente de orice fel juriul este tot mai exigent, iar selecția se face la sânge. Adesea, aprecierile juraților sunt exprimate franc, fără ocolișuri, generând momente delicate pentru concurenți.

Un astfel de moment a fost în cea mai recentă ediție a emisiunii 'Provocarea starurilor', de la TVR, unde Andrian Daminescu a taxat o concurentă tocmai pentru interpretarea neinspirată a uneia dintre piesele transformate de el în șlagăr – 'Și m-am îndrăgostit de tine'.

„Ai cântat altceva, clar nu piesa „Şi m-am îndrăgostit de tine'' și „nu e de ajuns să fii frumoasă, trebuie să şi ştii să cânţi' au fost replicile care inflamează atmosfera în platorul de la „Provocarea starurilor'. Aprecierea acestuia nu numai că a făcut-o să plângă pe concurenta lui Ştefan Stan, Ioana Ristea, dar a și declanșat o dispută cu mentorul ei.

De la ce a început totul?

Ştefan Stan lucrează deja cu Ioana de 5 ediţii/săptămâni. A fost foarte implicat, repetiţiile întinzându-se uneori până la 2-3 dimineaţa, chiar în zilele dinaintea filmărilor. Ştefan a învăţat-o pe Ioana, ca de altfel şi pe celelalate concurente care au făcut echipă cu Ioana până acum, că interpretarea piesei unui membru al juriului în variantă originală, personală este de apreciat şi cea mai bună varinată. Tocmai asta a făcut şi Ioana la ediţia cu numărul 7. Spre deosebire de celelalte concurente care nu au urmat recomandarea lui Ştefan şi au fost eliminate. Pană la ediţia din 8 decembrie, toţi membrii juriului care au ascultat-o pe Ioana de-a lungul a 5 ediţii, adică 15 vedete ale muzicii româneşti, au lăudat-o şi au apreciat-o pentru originalitate şi timbrul vocii. Ba mai mult, în ediţia 5, Laurenţiu Dută i-a oferit piesa „Clipe' pentru ca Ioana să o înregistreze cu videoclip, în varianta prezentată de ea în platoul emisiunii. În ediţia 6, Ioana a obţinut punctaj maxim la toate probele.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton