Adrian Alexandrov, prima reacție pe Facebook după arestarea iubitei lui, Elena Udrea, în Bulgaria: "O rază de soare"

.

Adrian Alexandrov a avut o primă reacție pe Facebook, după ce iubita lui, Elena Udrea a fost arestată în Bulgaria. Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute'. Sentința este una definitivă, iar în aceste momente, fostul minstru al dezvoltării și turismului se află în arest, în Bulgaria.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, este activ pe rețelele de socializare, în ciuda situației dificile prin care trece și a avut o primă reacție publică după arestarea partenerei sale de viață în Bulgaria. De altfel, Adrian Alexandrov are o comunitate de urmăritori de-a dreptul impresionantă pe rețelele de socializare.

Ce a postat Adrian Alexandrov pe Facebook după arestarea Elenei Udrea


Adrian Alexandrov este împărțit acum între grija pentru Elena Udrea, arestată în Bulgaria și cea pentru fiica lor, Eva Maria, care a rămas în grija lui.

Chiar în această dimineață, Adrian Alexandrov a postat două fotografii pe contul său de Instagram. Este vorba despre imagini de colecție cu fiica lui și a Elenei Udrea, Eva Maria, în vârstă de 3 ani.

O rază de soare‘, a scris Adrian Alexandrov în dreptul imaginilor.

Postarea a strâns aproape o mie de aprecieri și comentarii, cele mai multe fiind încurajări din partea fanilor, care urează familiei Alexandrov-Udrea putere și curaj de a trece peste această situație.


S-a vorbit mult despre ce se va întâmpla cu fetița după ce Elena Udrea va ajunge la închisoare în România, fiind condamnată la 6 ani în dosarul „Gala Bute'. Postarea de astăzi a lui Alexandrov este un semn către toți că va avea grijă de copil și totul va fi bine din acest punct de vedere.

Citește și: Ce relație a fost, în anii 90, între Elena Udrea și fotbalistul Ilie Stan:’O femeie deosebită’


Citește și: Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu:’Este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei!’

Cu Elena Udrea condamnată la închisoare, Adrian Alexandrov rămâne mamă și tată pentru fiica lor

Elena Udrea a fost reținută în Bulgaria, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile româneşti. Elena Udrea a fost reținută pentru 24 de ore inițial. S-a luat această măsură pentru a nu putea părăsi țara.


Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este una definitivă. În urmă cu câteva zile, Elena Udrea a fost dată în urmărire generală, deoarece oamenii legii din România nu au găsit-o la domiciliu.

Ulterior, polițiștii au prins-o pe Elena Udrea pe teritoriul Bulgariei, aproape de granița cu Grecia. Elena Udrea mai rămâne în arest în Bulgaria până pe 14 aprilie.


Cine este și cu ce se ocupă Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

De mai bine de cinci ani, Elena Udrea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Alexandrov. Cei doi au împreună o fiică. Rodul iubirii lor se numește Eva Maria, iar micuța seamănă leit cu părinții ei.

Între Elena Udrea și iubitul ei există o diferență de vârstă de 13 ani. Fosta politiciană, născută pe 26 decembrie 1973, are 48 de ani, iar Adrian Alexandrov, născut pe 5 februarie 1987, are 35 de ani.


iubitul Elenei Udrea Acesta a absolvit London Academy of Media Film and TV Presenter. De asemenea, el a activat și în lumea modelling-ului. Bărbatul a defilat chiar și în cadrul prezentărilor lui Cătălin Botezatu. După ce a încheiat acest capitol, el a fost steward pentru cei de la Emirates, unde ar fi câștigat sume mari de bani.

În prezent, Adrian Alexandrov activează ca broker imobiliar, mai scrie sursa citată. La finele lui 2017, el și-ar fi extins afacerile. Atunci, iubitul Elenei Udrea ar fi cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o celui mai mare furnizor din lume pe segmentul agențiilor imobiliare. Cea care l-ar fi încurajat să facă asta ar fi fost nimeni alta decât partenera lui.