Adio, dar rămân cu tine! Alex Bodi, declarație surprinzătoare pentru Bianca Drăgușanu!

 Oana Pantazi
.

Deși și-au anunțat divorțul cu surle și trâmbițe, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă să transmită mesaje mai mult decât derutante. Recent, omul de afaceri a postat în social media o fotografie extrem de sugestivă în privința sentimentelor pe care i le poartă… viitoarei foste sale soții.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au certat și s-au împăcat de atâtea ori de-a lungul relației lor, încât au devenit necredibili. Poate doar momentul în care cei doi au decis de comun acord să divorțeze a fost singurul în care fanii cuplului au fost convinși că, în sfârșit, s-a încheiat. Cei doi au continuat însă sarabanda declarațiilor în social media, atacându-se reciproc, dar după fiecare meci erau văzuți împreună la evenimente.

Bianca nu a mai postat fotografii cu Alex Bodi pe Instagram de pe 20 octombrie, dar războiul declarațiilor a continuat. Pe scurt, cei doi sunt fideli zicalei: Adio, dar rămân cu tine!, iar asta a demonstrat-o, recent, chiar soțul blondinei, care a postat o fotografie cu ei doi pe Instagram cu un haștag extrem de sugestiv: #theone (Unica), lăsând să se înțeleagă că Bianca va fi mereu cea mai importantă femeie din viața lui. Dat fiind că până pe 3 decembrie, ziua în care cei doi ar trebui să devină liberi de contract, mai e foarte puțin, putem spune că ne așteptăm la minimum două, trei reconcilieri între Bianca și Alex Bodi…

Bianca era speriată de ieșirile lui

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut una dintre cele mai tumultuoase și mai mediatizate relații din showbizul autohton, o poveste de dragoste cu suișuri și coborâșuri, un fel de carusel al certurilor și împăcărilor, care au reușit să deruteze atât publicul, cât și, probabil, pe cei doi protagoniști.

Deși încă se afișează împreună, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au intentat deja divorțul, cei doi urmând să nu mai formeze un cuplu în acte în luna decembrie. Doar în acte, pentru că evidența ne-a demonstrat că, într-un fel sau altul, eternii îndrăgostiți s-au conciliat.

Conform wowbiz.ro, care a intrat în posesia unor informații furnizate de către una dintre prietenele apropiate ale Biancăi Drăgușanu, căreia blondina i s-a confesat, lucrurile ar sta, într-adevăr, așa cum s-a speculat – Alex Bodi are un temperament greu de stăpânit

Bianca a povestit, încă de dinainte de a se căsători, că sunt niște probleme. Că Alex este foarte impulsiv, că ar fi agresat-o, dar nu povestea prea multe. Era convinsă că va reuși să îl liniștească… Nu se plângea des, dar adeseori era speriată de ieșirile lui și de felul cum interacționau. Când am întrebat-o de ce s-a căsătorit totuși cu Alex dacă el e violent, a răspuns simplu: că îl iubește și îl iartă…”, a povestit amica Biancăi.

Foto: Instagram

Fotografia postată de Alex Bodi cu haștagul #theoneFotografia postată de Alex Bodi cu haștagul #theone

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton