Adina Buzatu, topless la piscină! La 43 de ani, stilista nu are inhibiții și nici complexe legate de siluetă

 Dumba Gabriela
.

Adina Buzatu nu are nici un complex! Este sexy, încrezătoare, lipsită de inhibiții, un exemplu pentru tinerele pe jumătatea vârstei ei. Stilista nu doar că afișează o atitudine demnă de invidiat la piscină și face plajă fără sutien, dar are curaj să și posteze fotografii topless.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La 43 de ani, Adina Buzatu arată mai bine ca la 20. Face sport în fiecare zi, mănâncă sănătos și a slăbit peste 10 kilograme în ultimele luni. Stilista mărturisește că se simte foarte bine în pielea ei, iar dovadă în acest sens nu stau doar ținutele tot mai sexy pe care le îmbracă în ultima vreme, ci și pozele de la piscină pe care le împărtășește cu fanii săi.

Recent, Adina a postat o fotografie extrem de îndrăzneață, fără sutien, afișând o siluetă impecabilă, rezultatul eforturilor sale din ultimele luni.

Cu o pălărie roșie pe cap, întinsă pe șezlong, Adina își acoperă sânii cu mâinile și afișează un zâmbet strălucitor. „Probabil ultima zi de plajă sezonul acesta și încă nu prea m-am bronzat', a scris ea pe Instagram.

Poza în care apare topless a încins imaginația fanilor săi, care s-au întrecut în declarații care de care mai înflăcărate. „Ai, mama mea, cât ești de bună! Piele fină.. Incitant.. Deosebit. De frumos. Te admir, Sărut mâinile, doamna Adina, perfectă…”, „Arăți perfect', „Felicitări', „Ce feminină ești', „Ești superbă', „Perfecțiune, frumos, finețe, delicatețe, impecabil… asta văd. O zeiță a frumuseții și bunului gust' – sunt câteva dintre complimentele primite de Adina Buzatu din partea fanilor de pe Instagram.

adina-1adina-1

A urmat o cură de detoxifiere, care i-a întărit imunitatea

În timpul pandemiei COVID-19, Adina Buzatu a urmat un tratament revoluționar de detoxifiere, iar rezultatele au fost pe măsură: întărirea sistemului imunitar și conform dorinței, a slăbit 8 kilograme.

A fost o experiență nouă pentru mine, mai ales în contextul în care am tot frecventat foarte multe clinici detox, atât în țară, cât și în străinătate. Este prima dată când am auzit de medicina hidrogenului si, am citit foarte multe articole pe această temă.

Din întâmplare am aflat că un celebru academician rus de origine armeană a deschis o astfel de clinică în Pipera, și m-am decis să încerc. Rezultatele au fost mult peste așteptările mele: am slăbit 8 kilograme, pielea mea a devenit fină ca a unui bebeluș, dorm bine noaptea, mă simt energică, sunt activa și în același timp mi-am imunizat organismul realizand astfel și o protectie suplimentara contra Covid', declară Adina Buzatu.

Curățarea căilor hepatobiliare, a colonului, eliminarea toxinelor prin toate căile de eliminare ale corpului (piele, rinichi, colon, ficat) sau chelarea metalelor grele prin perfuzii, au făcut-o pe Adina Buzatu mai energică, tonică și rezistentă. Implantarea unei flore bacteriene corecte în colon, pe toată lungimea lui, de aproximativ 120 cm, i-au creat o barieră imunitară dezvoltată, făcând-o mai rezistență la toate tipurile de infecții și boli.

adina_buzatu_sport_calorii__3_adina_buzatu_sport_calorii__3_

Cum se menține în formă

Într-un interviu pentru 'Ce se întâmplă doctore?', Adina Buzatu a explicat ce dietă a ținut pentru a scăpa de kilogramele în plus.

‘Am renunţat la dulce şi pâine, mâncam doar o felie de graham dimineaţa, cu brânză slabă, ulei de măsline, apoi friptură cu salată de legume. Evitam carbohidraţii şi făceam zilnic tratamente corporale şi sport, foarte mult sport!

Evit dulciurile, dar nu în totalitate. De obicei le înlocuiesc cu variante raw vegane, fără zahăr. Ştiu că şi acestea au multe calorii, dar măcar sunt calorii din nutrienţi buni. În rest, nu prea mănânc cartofi, orez, prăjeli, paste, carbohidraţi în general. Dar sunt o mare pofticioasă şi dacă mănânc ceva bun, dar nu prea sănătos, compensez cu mult sport ulterior. Nu-mi plac lucrurile radicale, dietele stricte – nu reuşesc să le urmez, subconştientul luptă cu mine şi cedez repede, a declarat Adina Buzatu pentru csid.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton