Adina Buzatu, topless pe iaht, în Turcia, la 45 ani. Cum au reacționat fanii

.

Adina Buzatu s-a pozat, din nou, topless, în Turcia, la 45 de ani! Cum era de așteptat, fotografia a fost primită foarte bine de cei care o urmăresc pe Adina pe Instagram, apreciind prin sute de comentarii imaginea în care vedeta apare fără sutien.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


La 45 de ani, Adina Buzatu este într-o formă fizică de invidiat și se văd rezultatele dietei și stilului de viață adoptat în ultima vreme. Consilierul vestimentar face mult sport și nici n-ai spune că a avut, vreodată, 45 de kilograme în plus.

Adina Buzatu, topless la 45 de ani

Adina Buzatu face sport în fiecare zi, mănâncă sănătos și a slăbit vizibil. Stilista mărturisește că se simte foarte bine în pielea ei, iar dovadă în acest sens nu stau doar ținutele tot mai sexy pe care le îmbracă în ultima vreme, ci și pozele îndrăznețe pe care le împărtășește cu fanii săi.


Recent, Adina Buzatu și-a surprins plăcut admiratorii de pe rețelele sociale cu o serie de fotografii incitante, care lasă să se vadă urmările sportului și dietei pe corpul vedetei. Aceasta arată foarte bine și dovadă stau și sutele de reacții primite pe Instagram, aprecieri și inimioare.

Adina Buzatu a pozat topless pe un iaht în stațiunea Bodrum, dar și-a protejat corpul de soare cu o pălărie de paie uriașă.

Poartă pălării, nu doar pentru utilitatea evidentă de a te proteja de soare/ frig, ci și pentru plusul de eleganță pe care îl conferă‘, le-a transmis ea femeilor care o urmăresc online.


„Ești superbă!', „Frumoasă și sexy, niciodată vulgară!', „Un corp minunat ai!', „Frumoaso' – sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

Citește și: Cum l-a ajutat Nea Mărin pe Liviu Vârciu să scape de datorii:„E al treilea copil al meu, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară/ EXCLUSIV

Citește și: Viorica de la Clejani, adevărul despre banii familiei:Ioniță e pe sărăcie acum


Adina Buzatu a pozat, anul trecut, complet goală

Anul trecut, Adina Buzatu a lansat un masterclass care îi vizează pe domni, dar și pe doamnele care își doresc să fie de un real ajutor în alegerea vestimentației pentru bărbatul din viața lor.

Pentru acest ghid de stil masculin, Adina Buzatu a gândit o ședință foto cum n-a mai făcut niciodată până atunci: complet goală.

Nu am avut niciun moment de jenă sau senzație neplăcută să pozez dezbrăcată. Suntem cu toții profesioniști și pozam pentru un proiect important.


După 25 de ani de activitate, mă dezbrac de secrete și le ofer bărbaților, dar și femeilor, cele care vor să își îmbrace soții bine, un masterclass vestimentar, un ghid complet și complex de stil masculin„, spunea Adina atunci.


Adina Buzatu a mai pozat topless

Acum doi ani, Adina a postat o fotografie extrem de îndrăzneață, fără sutien, afișând o siluetă impecabilă.

Cu o pălărie roșie pe cap, întinsă pe șezlong, Adina își acoperea sânii cu mâinile și afișa un zâmbet strălucitor. „Probabil ultima zi de plajă sezonul acesta și încă nu prea m-am bronzat, a scris ea pe Instagram la vremea aceea.

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când eşti în Turcia!