Adina Alberts și soțul ei, Viorel Cataramă, împlinesc 10 ani de căsătorie. Cum plănuiesc să sărbătorească: „Doar așa ne simțim compleți”

.

Adina Alberts și soțul ei, Viorel Cataramă, împlinesc 10 ani de căsătorie. Anul acesta, cunoscutul medic estetician și partenerul ei viață sărbătoresc nunta de „tinichea'. Cu această ocazie, soția omului de afaceri a făcut câteva declarații emoționante despre mariajul ei, dar și despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

CITEȘTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Adina Alberts și Viorel Cataramă și-au unit destinele în anul 2013 și au împreună o fetiță, pe nume Briana. Anul acesta, cei doi împlinesc zece de ani căsătorie și și-au propus să sărbătorească așa cum se cuvine. Într-un interviu recent, medicul estetician a făcut câteva dezvăluiri despre relația pe care o are cu soțul ei, dar și despre încercările prin care au trecut împreună. În 2020, căsnicia acestora a trecut printr-un moment de cumpănă, după cum a spus chiar medicul estetician.


Adina Alberts și soțul ei, Viorel Cataramă, împlinesc 10 ani de căsătorie. În urmă cu ceva timp, medicul estetician spune că a fost despărțită de soțul ei timp de aproape două săptămâni. La acea vreme, aceasta și-a luat copilul și a plecat din casa politicianului. Acum, vedeta recunoaște că afaceristul a fost cel care a inițiat împăcarea și este fercită că au reușit să găsească calea de mijloc pentru binele fiicei lor.


Citește și: Lora a taxat-o pe Adina Alberts, după ce i-a transmis Deliei că nu e târziu să devină mamă: „Sfaturile despre uterul și viața unei femei nu se dau pe Facebook’

Citește și: Adina Alberts și Viorel Cataramă au fost despărțiți, timp de 10 zile: „Mi-am luat copilul şi am plecat, pentru că voiam să-l protejez. Soţul meu avea nişte…’

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu, Anastasia, era în Turcia în momentul producerii cutremurului: „Mă aflam pe drum…să iau fata acasă'


Citește și: Bogdan Ioan, fost câștigător la Vocea României, s-a căsătorit și a devenit tată: „A iubi nu înseamnă gesturi romantice'

 Adina Alberts și soțul ei, Viorel Cataramă, împlinesc 10 ani de căsătorie

Adina Alberts și Viorel Cataramă vor sărbători cei 10 ani de căsnicie în afara țării, mai exact în Franța. Cei doi s-au căsătorit în anul 2013 și reprezintă unul dintre cele mai consolitate cupluri din showbiz-ul autohton. Alături de aceștia se va afla și Briana, fiica lor în vârstă de 7 ani.


„Soțul meu este un împătimit al muzicii simfonice și de operă, un mare meloman. În altă ordine, este omul care m-a susținut în toate demersurile de până acum, chiar și atunci când poate nu agrea în totalitate deciziile luate. Anul acesta facem 10 ani de căsătorie și vom petrece această aniversare la Paris. Evident că vom fi toți trei, pentru că doar așa ne simțim compleți’, a susținut medicul, potrivit unica.ro.

Ce spune medicul despre despărțirea de soțul ei

În 2020, Adina Alberts și Viorel Catarmă au trecut printr-o despărțire. Acum, medicul estetician a vorbit despre motivul care a produs ruptura dintre ei la acea vreme, recunoscând că politicianul a fost cel care a inițiat împăcarea.


„Nu cred că pandemia a distrus aceste căsnicii, ca regulă generală. Noi am avut un hop în 2020 din cauza faptului că eram divergenți în idei. Soțul meu știa și simțea manipularea, eu nu voiam să cred că avem de-a face cu o conspirație. Până la urmă am ajuns la aceeași concluzie și am realizat ce om curajos am lângă mine.

M-am hrănit și eu cu curajul lui, dar și cu susținerea și suportul zecilor de mii de oameni cu care am interacționat în acei doi ani, cărora le mulțumesc. Fără să îmi propun sau să vreau neapărat, am ajuns o voce publică care îndemnă la moderație, rațiune și logică. Am avut zeci de apariții Tv la ore de prime time.


Uneori eram invitată doar pentru că simpla mea prezența crea rating, dar nu eram lăsată să termin nici două fraze. Am înțeles jocul, interesele, circumstanțele, dar am acceptat această poziție, adesea umilitoare, din respect pentru cetățeni. Nu am încetat nicio secundă să iubesc oamenii’, a adăugat aceasta.


„Briana este copilul care se roagă seară de seară pentru români’

Adina Alberts a vorbit despre modul în care își educă fiica. Acesta spune că Briana are un puternic simț patriotic și se roagă în fiecare seară pentru români.

„Briana este o fetiță extrem de deșteaptă. Vine adesea cu niște replici care mă fac să cred că a mai trăit niște vieți anterioare. Îl iubește mult pe Dumnezeu, mereu vorbim despre el. Ne spunem în fiecare seară rugăciunile împreună, inclusiv ruga pentru români și România. Da,


Briana este copilul care se roagă seară de seară, împreună cu mama ei, pentru români, ca să fim uniți, să fie pace, să fie sănătate și bunăstare în țara noastră. Vă vine să credeți?! Dacă se întâmplă că ea să adoarmă înainte ca eu să ajung acasă, primul lucru care mă întreabă dimineață este dacă am spus rugăciunile de seară. Are doar 7 ani, dar își iubește țara tare de tot. Și eu chiar nu am făcut niciun efort pentru asta’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook