Adevărul gol-goluț despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton: "Meghan și Harry au crezut că Ducii de Cambridge nu s-au străduit suficient!"

 Dumba Gabriela
.

Relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton a fost tot timpul ținută sub lupă, iar tabloidele britanice au speculat fiecare gest și privire dintre cele două. S-au iscat diverse controverse și n-au contenit să apară diverse informații din interior, de-a lungul timpului. Simplificând, reiese că bârfele au fost adevărate și soțiile prinților William și Harry n-au fost niciodată pe aceeași lungime de undă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Acum sunt despărțite de un ocean și nu mai au grija păstrării aparențelor, însă atunci când locuiau în Palatul Kensington erau nevoite să se salute, măcar. Cel puțin până când Meghan și Harry și-au oficializat relația în luna mai a anului 2018.

În biografia Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of the Modern Royal Family, reporterii regali Omid Scobie și Carolyn Durand dezvăluie noi detalii privind relația dintre ducese.

„Mi s-a spus că pur și simplu nu s-au potrivit. Că nu aveau atât de multe lucruri în comun. Iar acest lucru este reiterat în noua biografie. Aparent, Kate a simțit că nu au nimic altceva în comun în afara faptului că locuiau în același palat.' , spune Katie Nicholl, pentru ET.

Ducii de Sussex ar fi simțit că William și Kate nu au făcut suficiente eforturi pentru ca Meghan să se simtă binevenită în familia regală.

„I-au invitat la masă și au găzduit cuplul în perioada sărbătorilor de iarnă de după logodna lor, iar Kate ar fi gătit mâncărurile vegane pe care Meghan le iubește. În mod clar, ducii de Cambridge au simțit că s-au străduit, dar evident, Meghan și Harry nu au crezut că s-au străduit suficient. O sursă apropiată lui Harry a spus că au simțit că nu li s-a întins covorul roșu.', a adăugat Nicholl.

William și Kate au invitat perechea Meghan – Harry în locuința lor din Norfolk, Anglia, o onoare rară, mai ales pentru cineva din afara familiei regale.

„De ziua de naștere a lui Meghan, spre exemplu, Kate a trimis flori. I s-a părut un gest frumos, însă Meghan a simțit, din nou, că nu a fost suficient. Un lucru care reiese din această carte este că Meghan și Harry au simțit că sunt ei împotriva palatului și împotriva lui William și Kate. În unele fragmente, Harry se simțea chiar împotriva propriului tată ', mai adaugă Nicholl.

Biografia nu este autorizată, reprezentanții perechii regale declarând că nu au fost intervievați de scriitorii ei, potrivit avantaje.ro.

Ducii de Sussex au insistat că materialul este rezultatul „propriilor experiențe ale scriitorilor în calitatea lor de membri ai corpului presei regale'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton