Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni, de la Survivor: "Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta?"

.

Între Elena Marin și Zanni de la Survivor, colegi în echipa Faimoșilor, a izbucnit un scandal uriaș, care s-a lăsat cu replici urâte, lacrimi și reproșuri. Potrivit unor surse din prejma concurenților, neînțelegerile au pornit încă dinainte să ajungă în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În echipa Faimoșilor, scandalurile sunt la ordinea zilei, de notorietate fiind cel dintre Jador și Culiță Sterp, iar mai nou și între Elena Marin și Zanni s-a aprins cearta. Atât de dure au fost replicile lui Zanni, încât Elena, de altfel una dintre cele mai puternice concurente ale Faimoșilor, a izbucnit în plâns.


Iar dacă Jador și Culiță Sterp s-au certat ca doi prieteni vechi, între Zanni și Elena Marin scandalul pare să fie unul care a pornit încă de când nu se cunoșteau.

Se pare că, potrivit unor surse Wowbiz.ro, Zanni a auzit, în avion, una dintre conversațiile avute de Elena Marin cu Andrei, logodnicul ei. Discuția ar fi fost una siropoasă, declarațiile lor de dragoste fiind făcute printre lacrimi.


Elena i-a spus că îl iubește, că abia așteaptă să se întoară la el acasă, după Survivor, că se vor căsători și că vor face ca relația să meargă mai bine ca înainte.

Și i-a cerut să o aștepte, lucru pe care l-ar fi făcut orice femeie care știe că iubitul ei rămâne singur atâtea luni, mai ales că avuseseră o mică ceartă în cuplu și abia se împăcaseră. Asta a fost discuția, toți cei de la Survivor au auzit-o, era totuși în avion, iar acolo nu este prea multă intimitate’, a spus sursa.


Zanni a tras cu urechea la discuția intimă dintre Elena Marin și iubitul ei și s-a folosit acum de ceea ce a auzit atunci. La prima lor neînțelegere, Faimosul a atacat-o pe colega lui de echipă.

‘Despre ce relație vorbești, Elena? Zi pe față că nu te așteaptă acasă, că ți-a spus pa, nu mai ești cu el, că îți dorești o familie. Spune că nu mai vrea ăla să te aștepte că vrei o familie cu orice preț.(…) Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei? De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura?’, au fost vorbele pe care Zanni i le-a aruncat în față colegei sale din echipa Faimoșilor de la Survivor România.


Vorbele au durut-o pe Elena Marin, care a început să plângă și să își dorească să fie singură.

Citește și:

Citește și: Culiță Sterp a jignit-o pe Alexandra Stan, la Survivor:Avem câteva specimene…

Citește și: Întorsătură de situație! În plin proces de divorț, Raluca face declarații neașteptate despre Walter Zenga:„A fost mereu un tată perfect!

Citește și: Andreea Bălan o susține pe Elena Marin de la Survivor, după ce Zanni a acuzat-o că își înșală iubitul. Ce mesaj a transmis


Logodnicul Faimoasei Elena Marin o așteaptă acasă

Elena Marin și Andrei, logodnicul ei s-au cunoscut în urmă cu doi ani, pe când Faimoasa era dansatoare și asistenta lui Mihai Morar.

‘În primul rând, vreau să îmi exprim încrederea față de viitoarea mea soție. Aberațiile spuse de acest copil nu mă ating și mi-aș fi dorit enorm să nu o atingă nici pe Elena. Presiunea de acolo este, însă, extrem de mare, așa că găsesc justificată suferință ei.


Întotdeauna și-a dorit că imaginea ei să fie curată, pentru că tot ce a realizat, a realizat singură, prin muncă dreapta, prin propriile forțe. Se spune că orice om are un preț, ei bine, Elena nu are. De aceea a fost foarte afectată’, a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.

‘Nu știu dacă ne vom căsători în acest an, vom vedea ce se întâmplă după Survivor! Îi duc dorul, dar mă bucur să văd că a rămas acea Elena pe care o cunosc: sinceră, muncitoare, fără să caute intrigi și echilibrată. În plus, evoluția ei este una evidentă’, a mai spus logodnicul Faimoasei.