Adevărul despre relația cu Petre Roman. Oana Roman spune secrete ascunse azi, la Interviurile VIVA!

.

Sunt mulți cei care știu că relația dintre Oana și tatăl ei, Petre Roman, s-a deteriorat odată cu divorțul părinților, de acum zece ani. Cum stau lucrurile, de fapt, între ei? Oana Roman vine azi la Interviurile VIVA! și spune secrete bine păstrate, de-a lungul timpului, despre familia ei. 

Unul dintre cele mai vânate personaje mondene, Oana Roman pare ca o carte deschisp, însă viața ei, demnă de un roman, ascunde, încă, multe secrete. O parte dintre ele vor fi dezvîluite azi, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00. Care e adevărul despre relația cu tatăl ei, Petre Roman? Sunt multe lucruri nespuse despre celebrul ei tată, pe care Oana a hotărât să le facă publice, acum.


Dar asta nu e tot! Știm cu toții faptul că Oana a fost taxată și chiar jignită, în repetate rânduri, din cauza kilogramelor în plus. Ba chiar a fost inclusiv ținta unor prezentatori TV, care au făcut glume pe seama ei și a felului în care arată. Pe unii dintre ei i-a iertat, pe alții nu. Recent, s-a împăcat cu Dan Capatos, unul dintre cei mai aprigi critici ai ei, iar astăzi aflăm culisele acestei împăcări! Totul, de pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00.