Adevărul despre poveştile de iubire ale lui Halle Berry. Ce spune unul dintre foştii soţi ai actriţei

.

Halle Berry şi-a anunţat recent despărţirea de Olivier Martinez după o relaţie de 5 ani, o căsătorie de 2 ani şi un copil împreună, cei doi spunând ca divorţează cu inima îndurerată.

 


În timp ce Halle Berry a apărut pentru prima dată la un eveniment după acest anunţ, unul dintre foştii ei soţi, jucătorul de baseball David Justice cu care a fost măritată între 1992 şi 1997, a luat atitudine şi a făcut mai multe dezvăluiri pe Twitter.

 

În ciuda zvonurilor, David susţine că nu a lovit-o niciodată, iar actriţa nu a vrut să-i ia apărarea, lăsând să planeze incertitudinea asupra acestui fapt.

 

„Am 3 copii şi sunt căsătorit de 15 ani. Este important pentru mine să se ştie că nu am făcut niciodată asta. Puteţi spune ce vreţi despre mine, sunt departe de a fi perfect, însă nu am lovit-o niciodată pe Halle. Mama mea nu m-a crescut să fac aşa ceva’.


 

David susţine că un alt barbat a fost cel care a lovit-o pe Halle, şi anume Wesley Snipes, împreună cu care actriţa a ieşit în anii 90, când se afla la începutul carierei sale. Povestea de dragoste a fost presărată cu numeroase incidente violente, în urma unuia dintre acestea Halle pierzându-şi auzul pe partea stângă în proporţie de 80%.

 

David afirmă acum că divorţul l-a distrus, el mărturisind că avea impresia că orice făcea în acea perioadă era greşit.

 

Fostul jucător de baseball merge mai departe şi susţine că Halle Berry, înconjurată de o echipă puternică de comunicare, urmează aceeaşi schemă, indiferent de bărbaţii care au trecut prin viaţa ei.


 

„Eu, Eric (Benet), Gabriel (Aubry) şi Olivier (Martinez) am fost toţi nişte cavaleri în alb până când povestea s-a terminat. După aceea, toţi am devenit cei mai răi tipi din lume. Doar cei care au trăit alături de Halle cunosc adevărul’. David îl atenţionează pe Olivier Martinez că este următorul pe listă şi asupra lui se vor vehicula diverse poveşti.


 

Eric Benet, cel de-al doilea soţ al lui Halle, confirmă spusele lui David, scriind pe Twiiter că acesta a dezvăluit numeroase adevăruri.

 

Foto: Hepta, Northfoto