Adevărul despre despărțirea dintre Florentina și Livian de la Puterea Dragostei: "Am ajuns într-un punct mort!"

.

Florentina și Livian de la Puterea Dragostei s-au despărțit după patru luni de relație. Câștigătorul sezonului doi Puterea Dragostei a făcut un videoclip pe Youtube, în care le-a explicat fanilor motivele pentru care relația cu Florentina n-a mai mers.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Livian și Florentina s-au despărțit i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii Puterea Dragostei pentru că nimeni nu bănuia că între ei ar fi probleme. Pozau în cuplul perfect și se credea că se înțeleg de minune. N-a fost așa, însă!


Livian a ales să explice motivele care au dus la despărțirea de Florentina prin intermediul unui videoclip postat pe YouTube.

„A fost o perioadă plină de lecții, plină de învățături. Au fost patru luni interesante, cu bucurii, cu regret, o perioadă care s-a încheiat cu o despărțire. Am ajuns într-un punct mort, am ajuns la concluzia că nu suntem făcuți din același aluat, nu ne potrivim. Am decis să punem punct. Eu fiind oarecum presat. Viața m-a pus în situația în care să am o mână de oameni lângă mine și eu sunt la cârma bărcii, eu conduc barca. Eu am o responsbailitate pentru echipajul meu. Nu trebuie să uit de oamenii din jurul meu’, a mărturisit Livian.


Livian a mărturisit că el are nevoie de cineva care să îi înțeleagă activitatea din mediul online și care să îl suțină. Dacă are un singur regret, fostul concurent de la Puterea dragostei a mărturisit că a fost „prea slab’.

„Aș vrea să vă spun că e greu să fii iubita unui astfel de personaj. Eu sunt încă puiuț. E Jador, să fii iubita lui Jador e mai greu. El mereu are activitate, nu are atât de mult timp să se dedice vieții sentimentale. Vreau să îmi asigur anii ăștia tot. Vreau să fac un copil. Dacă nu cunosc o persoană suficient de bine n-am cum să o fac’, a adăugat Livian Pop.


Varianta Florentinei în legătură cu despărțirea de Livian

Florentina și Livian și-au început relația în vara acestui an, după despărțirea lui Livian de Bianca Comănici. Cei doi au fost foarte activi pe rețelele de socializare, chiar și cu câteva zile înainte de anunțul despărțirii, care a făcut chiar chiar de Livian. Însă, Florentina a fost surprinsă, cu o săptămână înainte, cu nasul bandajat.


Citește și:

Soprana Felicia Filip, poveste dramatică de viață: „Dacă nu ar fi murit sora mea, probabil că eu nu aş fi existat!'

Adio, petreceri de lux! Alex Bodi, zi de naștere în închisoare: cine l-a vizitat și ce cadouri a primit

Ce cadou a primit Gina Pistol de la Smiley, de Moș Nicolae. Este, de fapt, un dar pentru fetița lor

„Când ai un iubit gelos', este declarația făcută de Florentina alături de imaginile cu pricina. Deși fosta iubită a concurentului de la Puterea dragostei glumea, fanii au interpretat greșit mesajul ei și au crezut că a fost bătută. Recent, într-o sesiune de întrebări pe Instagram, tânăra a făcut lumină în acest caz. „Este adevărat că Livian te-ar fi băutut până te-a desfigurat???’, este întrebarea unui internaut. „Este singura întrebare la care voi răspunde. De unde auziți voi așa ceva? Penibil, cum să credeți așa ceva. Am fost operată la nas, nu m-a desfigurat nimeni’, a scris Florentina, la InstaStory, potrivit wowbiz.ro.