Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și fiica lor, primul pictorial de familie, pe coperta VIVA! Zeny, apariție spectaculoasă după 2 ani de când nu a mai apărut în lumina reflectoarelor

.

Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și fiica lor apar primul pictorial de familie, pe coperta revistei VIVA! de Mai. Revista VIVA! de Mai este deja pe piață și o puteți achiziționa de la toate punctele de difuzare a presei. În paginile revistei, Adelina Pestrițu ne-a vorbit pe larg despre frumoasa ei familie și ne-a arătat-o pe Zeny, după 2 ani de când nu a mai apărut în lumina reflectoarelor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Așadar, în revista VIVA! de Mai puteți vedea cum arată frumoasa Zeny la aproape cinci ani. Adelina Pestrițu nu a mai postat poze cu ea timp de doi ani, iar transformarea micuței este uluitoare. Are un păr superb, lung și des, iar ochii verzi, în care te pierzi, sunt la fel ca ai părinților. ‘E o leoaică hotărâtă…’, spune vedeta despre fetița ei.

Mulți o știu pe Adelina drept o femeie ambițioasă, capabilă de orice sacrificiu pentru carieră. Eu o cunosc de mai bine de zece ani și vă spun sincer că, în adâncul sufletului, cea mai mare dorință a ei a fost, de fapt, aceea de a avea o familie unită, adică exact așa cum o vedeți acum, alături de Zeny și Virgil.


CE MAI POȚI CITI ÎN VIVA! DE MAI:

– ALINA SORESCU – „Simt că m-am născut a doua oară, mai puternică, gata să fiu acolo pentru fetițele mele

– MIRCEA DIACONU – „Sunt un om oarecum, oarecare, nu sunt deloc actorul în sensul spectaculos al cuvântului

– RAMONA PĂULEANU – „Am trăit lucruri pe care alții nu și le vor putea închipui vreodată

– ANCA ȚURCAȘIU – „Mi-ar plăcea să fiu surprinsă cu un rol frumos… Și mi-ar mai plăcea să fiu surprinsă de marea iubire a vieții mele!


– DANIEL PAVEL – „Am școala vieții la curs intensiv, sunt un tată mândru și mă hrănesc cu iubire

– MONICA ANGHEL – Despre cumpenele și miracolele care i-au schimbat viața


– TORA VASILESCU – „Eu nu mă plictisesc dacă rămân singură, am tot timpul ceva de făcut

– ELENA GHEORGHE – „Mi-ar fi plăcut să nu fi fost atât de dură cu mine, dar acum m-am dat pe brazdă

– ROBERTO SAVIANO – Adevărul crud din spatele serialului „Gomorra: „Am ars posibilitatea de a-mi trăi firesc viața de zi cu zi

– 24 ÎNTREBĂRI – Lidia Buble dezvăluie cele mai bine ascunse secrete din viața ei

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Marius Bărăgan