Adelina Pestrițu s-a luptat cu anxietatea: „Am avut și eu căderile mele, momentele în care m-am închis în cameră și m-am descărcat plângând” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Adelina Pestrițu s-a luptat cu anxietatea. Deși are o viață la care multe doamne și domnișoare râvnesc, puține știu că și vedeta s-a confruntat cu momente mai grele. Într-un interviu plin de sinceritate, oferit mai demult pentru revista VIVA!, aceasta ne-a povestit ce dezavantaje i-a adus succesul. De asemenea, ne-a explicat și ce presupune, de fapt, să fii influencer. Iată confesiunea emoțioantă a brunetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ai spus, la un moment dat, că ar fi relevant să faci un cont de Instagram în care să arăți reversul medaliei, al succesului de pe Instagram. Hai să detaliem puțin aici! Cum arată o zi din viața ta, dincolo de ceea ce afișezi pe Instagram? La momentele mai puțin plăcute mă refer. De exemplu, ai momente în care îți neglijezi familia pentru job? Ai momente în care plângi, momente în care îți vine să spargi ceva prin casă, de nervi?

Succesul nu vine fără dezavantaje la pachet. Indiferent despre ce domeniu discutăm. Trage după sine o serie de aspecte care mai de care mai controversate. Atunci când vrei să le faci bine pe toate, riști să devii frustrat, pentru că nimeni nu a reușit până acum să fie perfect pe toate planurile. Evident că am avut și eu căderile mele, momentele în care m-am închis în cameră și m-am descărcat plângând sau gândindu-mă unde greșesc de nu reușesc să le fac ca la carte, fără să lipsească anxietăți, dezamăgiri, chiar și neajunsuri, și aici nu mă refer la cele materiale.

adelina-pestritu-0adelina-pestritu-0

Citește și: Adelina Pestrițu recunoaște că este o mamă panicată, uneori:„Aș fi montat drone permanente deasupra grădiniței și raze X cu senzori de mișcare'/ EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu, despre aparițiile nud și operațiile estetice:„Îmi cunosc greșelile, alegerile mele au niște motive la bază'/ EXCLUSIV

Citește și: Tania Popa, la un pas să facă atac de panică, în timpul unei probe, la Sunt celebru, scoate-mă de aici:”Singura mare problemă…”

Citește și: Mircea Eremia, adevărul despre despărțirea de Maria Lungu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei:”Nu a fost destul de serioasă”

Adelina Pestrițu s-a luptat cu anxietatea

Să fii influnecer nu este un job cu implicare part-time sau just for fun. Dacă vrei să ai realizări, trebuie să muncești. Mult. Non-stop! Și nu glumesc. Când pun capul pe pernă sau când o adorm pe cea mică, mă gândesc la ce mai am de făcut. Cumva simt că „fur din timpul prețios pe care nimeni nu mi-l va da înapoi niciodată, cel pe care ar trebui să-l petrec exclusiv lângă ai mei. Nu e un moft, ci o necesitate, o dorință, o nevoie, o literă de lege pentru sănătatea inimii mele. Dar nu pot și nici nu vreau să mă plâng! Am satisfacții enorme din ambele părți!

După câțiva ani, testând foarte multe metode de gestionare a timpului, am reușit să fac puțină ordine în programul meu și să prioritizez lucrurile. Am rezervat timp pentru ei, iar când simt că e mai multă nevoie de mine în viața personală, pun totul pe hold și mă concentrez pe familie.

Nu îmi vine să sparg nimic în afară de clepsidra care scurge timpul și ne face să nu mai simțim viața la intensitatea pe care ne-am dori-o. Nimeni nu m-a învățat cum să ocolesc dezamăgirile, ci a trebuit să le iau din plin fix așa cum au venit. Nu am o viață perfectă și nu îmi doresc una așa. Cred că mi-aș pierde entuziasmul dacă ar fi altfel. Sunt recunoscătoare pentru ce trăiesc și nu îndrăznesc să cer mai mult decât mi s-a dat, pentru că știu că steaua mea norocoasă mi-a adus tot ce iubesc astăzi, ce fac, ce sunt și ce am.

„Viața nu e mereu așa cum ne-am dori să fie, dar…'

Dacă ai putea să îi transmiți un mesaj Adelinei de la 18 ani, ce i-ai spune?

Mie îmi place să vorbesc despre prezent și viitor, dar dacă vrei tu să fac regresie, îmi spun mie să îmi mențin echilibrul pe tocuri, pentru că vor fi multe gropi la orizont, dar important este să-mi păstrez intactă talpa roșie a pantofului. (zâmbește) Pentru că viața nu e mereu așa cum ne-am dori să fie, dar trebuie să învățăm să trecem peste orice, cu capul sus. Ne ridicăm și mergem înainte! Nimeni n-o să ne vrea binele, dacă noi nu ne luptăm pentru asta.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton