Adelina Pestrițu, reacție la atacul Iuliei Albu: "Îți dorești o controversă cu mine, poate așa mai pui 200 de lei la contract!"

.

Adelina Pestrițu nu a întârziat să-i răspundă Iuliei Albu, după ce aceasta a atacat-o dur pe rețelele de socializare. Adelina a postat un mesaj uriaș pe Instagram unde o critică și ea în termeni duri pe Iulia și o acuză, printre altele, că își dorește un scandal doar ca să ceară mai mulți bani, ulterior, pentru aparițiile publice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În emisiunea La Măruță, Adelina Pestrițu a fost provocată să o descrie pe Iulia Albu într-un singur cuvânt, iar bruneta a spus că fosta soție a lui Mihai Albu poate fi uneori „răutăcioasă’ și a imitat o găină. Anterior, Iulia Albu o acuzase pe Adelina că își editează fotografiile din online ca să-i pară picioarele mai lungi.


Iulia a continuat scandalul cu mai multe mesaje pe pagina de Instagram, iar printre altele a jignit-o pe brunetă spunând despre ea că este o fostă dansatoare, ce nu merită prea multă atenție.

Adelina Pestrițu a avut, la rândul ei, o replică acidă, pe contul său de Instagram.


„Doamna care plimbă găina prin platourile televiziunilor s-a simțit nițel deranjată de faptul că am „îndrăznit’ să o caracterizez ca fiind răutăcioasă și totodată de consultanța oferită în mod absolut gratuit vis a vis de trucurile pe care să le folosească atunci când face poze.

Pentru că așa fac influencerii pe care tu îi detești. Că doar nu toate tragem de picioare în Photoshop așa cum crede ea. Asta după mulți ani în care am ales să-i ignor comentariile pentru care e și plătită să le facă în mod constant. Nu pentru că am avut un motiv anume, ci pentru că i-am înțeles rolul și susțin femeile independente. Ea nu e una, dar se vrea! Iulicuța mă bucur foarte mult că ți-ai găsit să faci bani din răutăți.



Fiecare face ce poate și trebuie să trăiești și tu din ceva până la urmă, iar când nu ești capabil să îți câștigi existența din ceva valoros și civilizat, critici ce fac alții. Eu știu mai bine cum stă treaba cu obsesiile tale, că doar am fost colege și mai știu și cât te deranjau fetele de succes din România pe care ulterior le luai la tocat în emisiunea pe care o moderam.

Erai fiartă să vezi reacțiile lor, ca să te simți băgată în seamă puțin. Cei 1000 RON/emisiune te motivau cumplit. Și apropo de asta, mai știu și cât îți doreai scaunul meu de atunci, păcat că șefii nu te-au luat în seamă când l-ai cerut cu cerul și pământul’, a spus Adelina Pestrițu.


„E o minune că nu te-ai potolit când ți-ai luat palme!'

„După cum știi, eu primesc și apreciez critica constructivă pe care oamenii o fac, însă tu nu poți face asta! Pe de altă parte, sunt puțin mai liniștită că cineva te plătește șă îți etalezi frustrările, pentru că nu mai ești nevoită să mă suni pe mine să te împrumut cu bani. Remember?

E o minune că nu te-ai potolit când ți-ai luat palme în culise (nu de la mine) dar nu spun mai multe pentru că sunt femeie și nu încurajez violența de nici un fel.


Nu pretind că sunt cea mai bine îmbrăcată din România și nici nu vreau să fiu, dar te rog să lași găinile în coteț, dacă mai supraviețuiesc și alea după temperaturile din vară. Tu ai experiență în a le lăsa la 50 de grade, în mașină, și apoi să defilezi cu altele la fel și nimeni să nu-și dea seama.

Și ești atât de punctuală și prețioasă încât și ceasurile dispar în prezența ta. Mare minune și asta!

Și știu că ți-ai dori mult de tot o controversă publică cu mine, poate așa mai pui și tu 200 ron la contract. Însă data viitoare când mai ai nevoie de bani, poate cel mai simplu este să muncești, nu să ne critici nouă, influencerilor, izmenele că, practic, și găinii tale îi sar penele de atâta interes.


Îți înțeleg, în continuare, rolul de „doamna' iubitoare de înaripate, dar până la o limită când mă trezesc din amnezie și îmi amintesc cine ești.

„Am fost trei luni animatoare în Ibiza!'

Și pentru cei care aveți impresia că ați descoperit apa caldă și ați făcut investigații, vă spun că vă opăriți degeaba. Am luat 3.60 la BAC și am fost trei luni animatoare în Ibiza și, bonus, mi-am remodelat înfățișarea după bunul plac prin bisturiu.

Mi-am tăiat nasul, mi-am mărit buzele și sânii. Ceva nemaivăzut de omenire. O s-o fac de câte ori vreau pentru că pot. Wow. Dacă tot vă plac pozele mele din Ibiza, vă mai dau eu câteva, așa cum am dat în trecut și pe astea de le tot postați voi, ca să vi le puneți pe frigider. Și ala neoperată, și așa fată săracă cum eram pe atunci, îmbrăcată prost și urâtă, tot nu vă întrec pe voi.


Să fii sărac nu e o rușine, muncești și te îmbogățești. La fel și cu școala. Să fii frustrat și ipocrit DA.

Femeile deștepte și evoluate se susțin între ele și se ajută. Nu toate pot, dar ar vrea. Să fie evoluate, evident!!!

Eu nu-mi fabric trecutul să fiu ALBA, mie imi place să fiu PESTRIȚĂ. Și nu mi-e rușine cu nimic. Apă la găini!', și-a încheiat Adelina Pestrițu mesajul.

Citește și:

Gabriel Cotabiță, primul interviu după ce s-a vindecat de COVID-19: „M-am rugat să trec și peste asta'


Bianca Brad, despre relația cu Ștefan Bănică Jr: „M-a prins flama, când l-am văzut’

Claudia Pătrășcanu, amenințată cu plângere penală de socru! Niculae Bădălău o acuză de violare de corespondență

Iulia Albu: „Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club’

„Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară 5 ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriilor declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie.

Valoarea ei este … că deocamdată, încă, este. Am ajuns aici, în punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care „a putut doar 3,60 la BAC LA LIMBA ROMÂNĂ, o persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020, a transmis Iulia Albu, vizibil iritată.