Adelina Pestrițu și-a mai făcut două intervenții estetice la față: "Nu sunt adepta excesului în injectări, dar..."

.

Adelina Pestrițu a dezvăluit pe Instagram că și-a mai făcut două intervenții estetice la față, în aceeași zi. Cu toate astea, vedeta spune că nu este adepta exagerărilor când vine vorba despre retușurile estetice, dar promovează îngrijirea și rezolvarea complexelor, acolo unde ele există.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Adelina Pestrițu spune că acum a apelat la o procedură prin care să își ascundă oboseala de pe chip și vârsta din buletin. Chiar dacă are doar 35 de ani, Adelina spune că o deranjau ridurile și a apelat la alte două intervenții estetice pentru a ameliora situația.

Ce intervenții estetice și-a mai făcut Adelina Pestrițu la față


Adelina Pestrițu spune că ridurile și-au făcut apariția și pe chipul ei, tocmai de aceea acum a apelat la o procedură deloc dureroasă, menționează ea, dar cu efect imediat.

‘De data asta fără înțepături, procedura este inovatoare, care nu e deloc dureroasă, m-am dus acolo puțin tremurând pentru că mă gândeam, nu știu, că o să mă înțepe, o să mă taie, dar nu s-a întâmplat așa. Procedura este destul de ușoară, dar cu un efect wow.

S-a făcut în zona ochilor pe frunte și puțin în scalp. Practic, s-a întins pielea, s-au diminuat ridurile de pe frunte, de la colțul ochiului au dispărut ridurile acelea care lasă senzația că ești obosită. E normal, la 35 de ani mai ai și riduri, că nu ai față de ceară’, a spus Adelina Pestrițu pe Instagram.


Citește și: Manuela Oprișiu de la Puterea Dragostei și-a botezat fetița.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Fiul lui Dani Oțil, prima apariție la TV. Ce a spus prezentatorul despre Luca Tiago, în direct:„Ați înțeles cu cine seamănă copilul


Citește și: Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp.Este căsătorită și are o fetiță

Ce o deranja pe Adelina Pestrițu la fața ei, în afară de riduri

Ridurile nu sunt singura problemă a Adelinei Pestrițu, tocmai de aceea, în urmă cu o lună a mai apelat la o procedură, pe care acum a repetat-o.

‘Poate că ați observat că zona asta era roșie, eram iritată, mi-am făcut un alt tratament, tot cu laserul, pentru firele roșii de sub piele care ies în evidență când nu purtăm make-up, provocate de stres, alimentație și așa mai departe. Chiar îmi place foarte mult’, a mai spus Adelina.


Cu două intervenții la activ, făcute în aceeași zi, Adelina Pestrițu spune că nu este adepta exagerărilor în privința schimbărilor.

‘Nu sunt adepta excesului în injectări, tratamente de întins fața ca să nu mai ai expresie, dar întotdeauna am promovat stilul îngrijit și cu atenție pentru sănătate și frumusețe’, a concluzionat vedeta.


Ce operații estetice are Adelina Pestrițu

Prima intervenție din cabinetul medicului estetician a avut loc în 2011, când Adelina a trecut printr-o operație de rinoplastie. Aceasta și-ar fi dorit să își marcheze feminitatea pe chip și astfel a ales un nas cârn, care însă i-a nemulțumit pe unii.

Ulterior, Adelina Pestrițu a trecut la implanturi mamare. Aceasta și-a pus silicoane, motivând alegerea prin faptul că pierderea mai multor kilograme a afectat aspectul bustului său.

După aceste două operații chirurgicale, Adelina Pestrițu și-a dorit și buze mult mai pline și mai conturate, apelând la acid hialuronic, pe care îl folosește de fiecare dată când medicul estetician consideră că este necesar.


Totodată, există zvonuri cu privire la faptul că vedeta ar fi optat și pentru implanturi și la nivelul sprâncenelor și danturii, pe care însă vedeta le neagă. Totuși, ea recunoaște că dinții i-a aranjat cu ajutorul fațetelor și tratamentelor de albire.