Adelina Pestrițu, declarații neașteptate despre cel de-al doilea copil. "Cât de frumos, să vă trăiască!"

.

Adelina Pestrițu își dorește încă un copil, dar minunea nu s-a întâmplat până acum. Recent, bruneta a afirmat, din nou, că abia așteaptă să apară în viața lor un frățior pentru Zeny.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu a postat pe Instagram o imagine cu ea și o fetiță de un an, despre care spune că este fina ei, iar la descriere bruneta a menționat că acel moment petrecut alături de copilă a făcut-o să-și dorească și mai mult un frățior pentru Zeny.


„Și uite așa mă faci să mă grăbesc cu un frățior pentru Zeny. Să ne trăiești mulți ani fericită și împlinită, Elisabeth’, a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Zeci de fani au reacționat imediat și au încurajat-o în această dorință:. „Cât de frumos 😇💜Binecuvântările cerești sa cadă peste voi🙏Hai și cu frățiorul 😁💜’, „Da, bine gândit’, sau „Să vă trăiască și hai cu frațioara’, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.


Adelina și soțul ei, Virgil, au împreună o fetiță, Zeny, care pe 3 august a împlinit doi ani. „La mulți ani, dragostea noastră!!! De 2 ani viața noastră este o reală bucurie alături de tine! Să fii cea mai fericită și împlinită! Te iubim din tot sufletul’, a scris Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare în ziua în care și-a aniversat fetița.


Citește și: Raluca de la Bambi a mărturisit că Adelina Pestrițu i-a furat iubitul! Cele două erau prietene…

Adelina pestrițu a învins COVID-19

Adelina Pestrițu a petrecut 14 zile în izolare din cauza noului coronavirus. La începutul lunii septembrie, bruneta a fost internată la Spitalul Militari, iar după trei zile de spitalizare, ea a mers în izolare, într-un apartament, sub supravegherea DSP.


„Dragii mei, regret că nu am fost atât de activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente alegi să te gândești cum să revii sănătos lângă familia ta și mai ales lângă copilul tău. […]Vreau doar să vă liniștesc, mi-am terminat tratamentul mă simt mult mai bine și mi-e tare dor de voi’, a declarat Adelina Pestrițu pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Imaginea cu Adelina Pestrițu nemachiată a stârnit controverse. Cum arată vedeta fără niciun strop de machiaj