Adelina Damian, adevărul despre relația cu Albert Oprea la Survivor: „A fost invidie la mijloc”

 Lăstun Ana Maria
.

Adelina Damian, proaspăt revenită din Republica Dominicană, și-a caracterizat colegii de la Survivor. Printre aceștia se numără și Albert Oprea, la adresă căruia fosta concurentă nu a avut cuvinte prea bune de spus. Iată ce s-a întâmplat între cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adelina Damian a fost eliminată de la Survivor, dat fiind faptul că nu a reușit să adune numărul necesar de voturi pentru a rămâne în competiție. Tânăra își dorea să ajungă până în marea finală, dar odată ce drumul ei a luat sfârșit, Adelina Damian i-a caracterizat pe foștii săi colegi de la Survivor, printre care și pe Albert Oprea, cu care tânăra a avut un conflict.

Citește și: Mama Ralucăi Dumitru de la Survivor:„Mi-a fost frică de Zanni că o să…'

Citește și: Elena Matei și Cătălin Amarandei, reacții după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite:„Înseamnă că a funcționat…'

Citește și: Roxana Vancea a anunțat sexul și numele bebelușului:„O să fie 100%…'

Citește și: Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf:„Eu nu am bărbat de lăsat'

Citește și: Cine este Albert Oprea de la Survivor. Are afaceri de succes

Adelina Damian a reușit să se apropie de unii dintre colegii săi de la Survivor România, legând relații frumoase de prietenie. Cu toate acestea, nu toți au reușit să îi ajungă la suflet, iar cap de listă în această categorie este Albert Oprea. Se pare că tânărul, unul dintre cei mai votați Războinici, ar fi încercat să o denigreze pe Adelina Damian. Erau pe punctul de a deveni prieteni, dar fosta concurentă susține că Albert ar fi fost… invidios!

Adelina Damian, despre colegii de la Survivor

adelina-damian-adevarul-despre-relatia-cu-albert-oprea-1adelina-damian-adevarul-despre-relatia-cu-albert-oprea-1

A simțit să mă denigreze și chiar nu mă așteptam la asta de la el. A lăsat să se înțeleagă că a fost ceva mai mult între mine și Zanni. Că eu am dormit cu Zanni, că eu m-am apropiat de Zanni. Albert și Zanni s-au apropiat foarte tare. A fost puțină invidie la mijloc. Trebuia să îmi arate imaginile, să văd și eu unde am dormit cu Zanni.

Probabil voia să ia păturica. Nu poti să fii fericit pe deplin acolo, dar te bucuri de tot ce se întâmplă acolo.', a dezvăluit Adelina Damian, despre Albert Oprea.

Despre Maria, Adelina Damian a dezvăluit că este o persoană asumată. Cele două au format o legătură specială, iar Adelina ajunsese să se vadă pe ea, în tinerețe, în atitudinea Mariei.

Adelina- Pe Maria…mă uitam la ea și mă vedeam pe mine la 20 de ani. Asta am apreciat la ea. Că spunea lumii ce gândește. Am lăsat-o pe ea să se apropie de mine. Nu a fost nicio capcană, ea s-a apropiat de mine. Nu am tras-o eu.', a mai precizat Adelina Damian de la Survivor.

Adelina Damian: „Eu o vedeam pe Elena ușor falsă'

Despre Elena Marin, Adelina Damian a dezvăluit că încă dinainte să plece la Survivor a perceput-o ca fiind falsă. Ulterior, ajunsă în competiția din Republica Dominicană, Adelina Damian a ajuns la concluzia că Elena nu ar juca un rol, ci acesta este felul ei de a fi.

Relația dintre mine și Elena..Eu o vedeam pe Elena de acasă ușor falsă, ușor teatrală. Apoi am început să vorbesc cu femeia, după unificare, ea chiar așa e. Chiar așa e ea. Nu dramatizează, pur și simplu își exprimă niște păreri. Mi-e greu să cred că cineva la 30 și ceva de ani ar recurge la așa ceva.', a mai precizat concurenta.

Bogdan a venit să mă întâmpine la aeroport pentru că și-a exprimat dorința de a veni. Noi în momentul în care am ajuns în echipă, lucrurile erau dezastruoase. Treaba asta ne-a unit, ne-am dorit să le dăm energia noastră. Poveștile noatre de viață nu au reprezentat interes. Aunci am rămas noi doi.

Timid, introvertit. Mă bucur că a împărtășit povestea lui (n.red.- Andrei) de viață cu mine. Nu se folosește de asta pentru a fi mai plăcut.', a explicat Adelina Damian, despre Bogdan și Andrei.

Potrivit fostei concurente din Dominicană, Marius este „Împăciuitorul', în timp ce Maria este o „Leoaică. Cea mai asumată din echipa Războinicilor'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton