Adelina Chivu, măsuri de protecție în fața coronavirusului. Cristi Chivu și familia lui locuiesc în Milano, unde a fost depistat Covid-19

 Dumba Gabriela
.

Cristi și Adelina Chivu, împreună cu cele două fiice ale lor locuiesc de mulți ani la Milano, acolo unde numărul cazurilor de infectări cu virusul Covid-19 este în creștere în ultimele zile. Adelina a luat deja primele măsuri pentru a-și proteja familia în fața coronavirusului.

3669184615462484254850954553292214301622272n3669184615462484254850954553292214301622272n

Adelina Chivu a postat pe Instagram câteva fotografii care surprind atmosfera de panică ce a pus stăpânire pe Milano, după ce autoritățile au declarat că există o primă infectare cu Covid-19. Soția lui Cristi Chivu a surprins rafturile goale ale unui supermarket, întărind astfel informațiile publicate în presa din Italia și preluate peste tot pe planetă.

Totodată, Adelina a postat și o fotografie cu o masă plină cu medicamente destinate întăririi sistemului imunitar, măsură menită, desigur, să-și protejeze familia în fața epidemiei de coronavirus.

În Milano și împrejurimi oamenii își fac provizii serioase de hrană, situație care a dus la golirea magazinelor.

Comuna Castiglione DAdda, provincia Lodi, acolo unde se află Pacientul 0 – cel despre care se crede că a adus coronavirusul în Italia este acum în carantină cu şcoli şi magazine închise.

Teama de virusul Covid-19 a pus stăpânire și pe săptămânia modei care are loc la Milano în aceste zile. Designerul Giorgio Armani a ales să-și prezinte cea mai nouă colecție fără spectatori, speriat de rapiditatea cu care noua pneumonie virală s-a răspândit în Peninsulă.

Patru oameni au murit, până acum, în Italia

Epidemia de COVID-19 s-a extins în 5 regiuni din nordul țării. 149 de persoane sunt internate, după ce s-au infectat cu noul coronavirus. În total numărul celor infectați cu Covid-19, în această țară, s-a extins la peste 200.

Italia a devenit, astfel, cel mai mare focar din Europa. Autoritățile italiene încearcă să limiteze răspândirea bolii. 11 orașe sunt în carantină, catedrala din Milano a fost închisă și carnavalul de la Veneția s-a încheiat mai devreme.

O a patra persoana a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, în Italia. Este vorba despre un italian în vârstă de 84 de ani, anunță Digi24.ro. Cele patru persoane care au murit, în peninsulă, aveau probleme de sănătate atunci când au luat virusul.

1,8 milioane de italieni și-au anulat vacanțele în lunile următoare.

Cele mai afectate zone sunt Lombardia și Veneto. Nu este o epidemie națională, nu sunt cazuri extinse la nivel național. Tocmai pentru a preveni acest lucru, autoritățile se grăbesc să ia măsuri. Încă de vineri seară au fost impuse restricții. Au fost închise școli, restaurante, baruri, birouri publice, nici trenurile nu mai opresc în localitățile restricționate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton