Adelin Petrișor și-a dat demisia de la Euronews, chiar înainte de lansarea postului: "E mai bine așa"

.

Adelin Petrișor și-a dat demisia de la Euronews, chiar cu câteva zile înainte de lansarea postului TV respectiv. Adelin Petrișor a vorbit și despre motivul pentru care și-a dat demisia, după doar trei luni petrecute la Euronews și a transmis și un mesaj colegilor pe care i-a avut acolo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Adelin Petrişor a ajuns în proiectul Euronews venind de la TVR, mutare făcută de jurnalist după zece ani în care a muncit pentru televiziunea publică. Televiziunea de știri Euronews este una dintre cele mai aşteptate lansări de pe piaţa media din România și urmează să emită de pe 25 mai.

Adelin Petrișor și-a dat demisia de la Euronews. Motivele demisiei


După trei luni petrecute la Euronews, Adelin Petrișor și-a dat demisia, când mai erau câteva zile până la lansarea postului.

„Astăzi este ultima zi în care sunt jurnalist al Euronews România. Mi-am dat demisia. Motivele nu-s dramatice, dar mă privesc doar pe mine şi pe cei din conducerea staţiei. Cum sunt tot felul de prieteni care abia aşteaptă să inventeze spun totuşi că nu a fost vorba de presiuni, ingerinţe etc.

Oricum, cu siguranţă în acest moment cred că e mai bine aşa. Nu regret cele 3 luni petrecute în redacţia Euronews. Am învăţat multe lucruri noi, am stat pentru prima dată în scaunul prezentatorului de ştiri şi am cunoscut oameni interesanţi„, a anunțat Adelin Petrișor.


Citește și: Ilinca Vandici, întrebată dacă a fost invidioasă pe salariul Gabrielei Cristea, când lucrau împreună:„E treaba mea ce fac eu

Citește și: Cum se înțelege Nadine cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Când îi spun Dragoș e semn că…/ EXCLUSIV


Adelin Petrișor a realizat mai multe materiale pentru Euronews, înainte de a-și da demisia

Adelin Petrișor a specificat că a realizat deja mai multe materiale pentru Euronews, care vor fi difuzate și a lăsat, totodată, și un mesaj de susținere pentru fosții colegi.

Mai mult, am avut şansa să fac mai multe materiale care au fost difuzate de canalul mamă Euronews Internaţional.

Cum lansarea postului este peste doar câteva zile, le doresc mult succes foştilor colegi de la Euronews România.


Eu sper să găsesc rapid soluţia să merg mai departe. Cum ziceau vecinii bulgari? Keep walking!‘, a mai spus Adelin Petrișor.

Adelin Petrișor și-a dat demisia de la TVR pentru Euronews

În ianuarie, Adelin Petrişor anunța că pleacă din TVR după 11 ani. Jurnalistul a venit la Televiziunea Publică în septembrie 2010, iar înainte lucrase 10 ani la Observator şi Antena 3 şi doi ani la Realitatea TV.


Adelin Petrişor a declarat atunci că urmează să părăsească TVR la sfârşitul lunii februarie, pentru a se alătura echipei Euronews.

Adelin Petrișor a fost reporter special şi şef al secţiei eveniment, acoperind evenimente precum Primăvara Arabă (a fost în Egipt la căderea regimului Mubarak).

A fost în Tripoli, în Libia, de altfel singura echipă de jurnalişti români (împreună cu Florin Dobre) care au documentat conflictul care a dus la căderea regimului lui Ghadafi. De asemenea, Adelin Petrișor a fost în Coreea de Nord, în aprilie 2012, a transmis de la conflictele militare din Irak, Afganistan şi Siria. Nu în ultimul rând, în timpul pandemiei de coronavirus, Adelin Petrișor a fost primul jurnalist care a făcut un reportaj în secţiile de Terapie Intensivă.