Adela Popescu, schimbare spectaculoasă de look. Ce alegere îndrăzneață!

.

Adela Popescu și-a surprins recent fanii de pe contul de socializare cu un look nou, absolut spectaculos. Iată cât de mult contează să-ți găsești o coafură și o culoare care să ți se potrivească perfect!

Adela Popescu nu are timp să se plictisească… Actrița și prezentatoarea în vârstă de 32 de ani este mamă full time, soție și, în același timp, femeie de carieră, reușind să se împartă între familie și repetițiile de la teatru (în pauze, Adela îl alăpta pe cel mic), ba chiar să evadeze din când în când alături de soțul ei, Radu Vâlcan, în câte o escapadă romantică.


Recent, Adela le-a demonstrat fanilor ei și că este extrem de curajoasă atunci când este vorba despre schimbări, așadar actrița s-a decis să-și schimbe complet culoarea părului. De-a lungul timpului, Adela Popescu a fost blondă, brunetă, roșcată, șatenă, însă fanii ei au votat fără ezitare noul look. O vorbă consacrată spune că Domnii preferă blondele și, după ce am văzut noul look al Adelei, putem confirma că și noi! Cel puțin schimbarea pe care am văzut-o la Adela Popescu ni se pare fabuloasă.


Adela Popescu s-a făcut blondă

Vedeta a renunțat la nuanța banală de șaten și a ales un balayage blond care o schimbă complet. În nici 24 de ore, vedeta a adunat peste 20.000 de like-uri și sute de complimente din partea fanilor ei, care au asigurat-o că aceasta este nuanța care i se potrivește cel mai bine (Adela a mai fost așa pe vremuri). Aceștia nu au uitat să o întrebe însă și când se va întoarce la emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV, alături de Cove, de unde Adela s-a retras în luna noiembrie a anului trecut, deoarece a intrat în concediu maternal, ca urmare a venirii pe lume a celui de-al doilea fiu al ei și al lui Radu Vâlcan. Dat fiind că pare să se pregătească intensiv pentru revenire, ne așteptăm să o vedem pe Adela Popescu din nou pe micul ecran în această toamnă.


Foto: Instagram