Ce obicei controversat are Adela Popescu atunci când merge în vacanțe all inclusive: „Mi-e rușine să spun. Dar eu...”

.

Adela Popescu a mărturisit în nenumărate rânduri că iubește să călătorească și a dezvăluit ce obicei are când merge în vacanțe all inclusive. Deși este mai dificil să călătorească cu cei trei copii ai săi, prezentatoarea a mărturisit că este ajutată din plin de soțul ei și reușește să ducă toate planurile la bun sfârșit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Pro TV, Adela Popescu a spus ce obicei are când merge în vacanțe all inclusive, susținând, totodată, că este o adevărată gurmandă. Vedeta a declarat că nu este pretențioasă când vine vorba de meniu și că este un fan declarat al mâncării tradiționale românești. Deși a spus că tânjește la o vacanță în doi, Adela Popescu nu poate sta mult departe de cei trei copii și nu ar putea pleca în excursii în formulă incompletă.

Prezentatoarea este meticuloasă când vine vorba de organizarea vacanțelor, susținând că nu apelează la agenții de turism, ci preferă să pună singură fiecare detaliu la punct. Aceasta a mărturisit că, în ultima perioadă, preferă să dea mai puțini bani pe cazare, având în vedere că plătește mai mult pentru biletele de avion spre destinații îndepărtate. Iată ce a declarat Adela Popescu!


Citește și: Cum arată apartamentul cumpărat de Adela Popescu și Radu Vâlcan, la mare.Primele imagini din noua locuință

Citește și: Motivul pentru care Adela Popescu e confundată mereu pe stradă cu Dana Rogoz:„Mă tem că…’

Citește și: Mihai Morar, despre propunerile de a reveni în televiziune: Nu e nimic mai important pentru mine decât fetele de acasă și decât radioul’

Citește și: Alina Sorescu, adevărul despre viața sa personală, în timpul divorțului de Alexandru Ciucu: „Se urmărește o înscenare în plin proces'


Adela Popescu a spus ce obicei are când merge în vacanțe all inclusive

Adela Popescu a dezvăluit că atunci când merge în vacanțe all inclusive obișnuiește să mai ia mâncare și la pachet, în eventualitatea în care ei sau celor mici li se va face foame pe plajă.

„Mi-e rușine să spun. Dar eu, după ce că mănânc la cele trei mese la all inclusive, mai iau și la sufertaș, că nu se știe pe plajă dacă mi se face poftă. Și am și un cod din ăsta, cu toată familia, mă ridic, dar vorbesc singură, în caz că mă aude cineva, „Astea le iau pentru băiețel, că a rămas în cameră, n-a putut să vină’. Și pun’, a mărturisit Adela Popescu, potrivit fanatik.ro.


„Și mai o schemă. M-am gândit, să fie foarte bine, în cărucior. Acolo poți să bagi fără nicio problemă. „Mai mănâncă ăsta micul pe plajă’. Pot să vă spun și care sunt mâncărurile pe care le poți lua să nu se strice de la soare. Că nu poți lua orice carne’, a adăugat vedeta.

Pe ce cheltuie prezentatoarea cei mai mulți bani în vacanță

Adela Popescu a declarat că preferă vacanțele în destinații mai îndepărtate, chiar dacă biletele de avion sunt mai scumpe. Aceasta a spus că „echilibrează’ bugetul de concediu plătind mai puțin pe nopțile de cazare. Prezentatoarea a adoptat acest obicei de câțiva ani, reușind astfel să ajungă în destinațiile la care visa de mult timp.


„Cred că cele mai multe răspunsuri vor fi pe cazare. S-a schimbat ceva în ultimul timp, prefer să dau mai puțini bani pe cazare, dar să fie mai departe, deci pe avion.

Prefer o vacanță mai departe și echilibrez cumva, pentru că biletul e scump, cu cazarea. Prefer așa de câțiva ani, pe drum dau cel mai mult. Noi suntem și mulți’, a spus prezentatoarea la Vorbește lumea, potrivit substanțial.ro.


Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat apartament la mare

Prezentatoarea tv și-a împlinit un mare vis, acela de a avea o locuință pe malul mării, unde să-și bea cafeaua liniștită de dimineață și să aibă parte de una una dintre cele mai frumoase priveliști.

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. (…) Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept 🙂 Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani, a scris Adela Popescu în cadrul unei postări făcute pe Instagram.


Sursă foto: Facebook

Vezi şi locuri de vizitat în Lituania – cele mai apreciate destinații turistice!