Adela Popescu a venit cu Mihai Morar la petrecerea VIVA! 2022. Reacția amuzantă a lui Radu Vâlcan

 Dumba Gabriela
.

Adela Popescu a venit însoțită de Mihai Morar la petrecerea VIVA! 2022, iar reacția lui Radu Vâlcan a stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare. Mihai și Radu au avut un scurt, dar amuzant schimb de replici pe Instagram, pe drum spre petrecere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Mihai Morar și-au luat fanii prin surprindere, după ce au apărut împreună la VIVA! Party 2022, de la Clubul Diplomatic din București. Partenerii celor doi nu au fost prezenți – probabil pentru că au rămas acasă, cu cei mici, câte trei la număr în fiecare familie, însă i-au urmărit de pe rețelele de socializare.

1212

Cum a reacționat Radu Vâlcan când a văzut-o pe Adela Popescu împreună cu Mihai Morar, la VIVA! party 2022

Dacă până acum cei doi mergeau însoțiți în orice loc de partenerii lor, se pare că Gabriela Morar și Radu Vâlcan nu au putut ajunge de această dată la petrecerea VIVA!.

„Mihai Morar: Am zis să facem economie. Eu am venit singur, fără soție, și ea a venit singură, fără soț, doar cu nașa!

Adela Popescu: Cu nașa la copil.

Mihai Morar: Eu mi-am uitat nașa acasă. Foarte bine ai îmbrăcat-o, Radu, din nou! Nu știu de ce stai acasă. Ești nebun! În loc să-ți trăiești tinerețea…”, a fost discuția celor doi, postată în mediul online.

„Gabriela Morar și Radu Vâlcan, să știți că nu vă facem de râs. Cineva trebuie să facă și asta!”, a mai scris Mihai Morar, în dreptul unei fotografii cu Adela Popescu, pe care a publicat-o pe rețelele de socializare.

Radu Vâlcan chiar le-a transmis un mesaj neașteptat, după ce a văzut o fotografie cu cei doi, de la petrecere.

Prezentatorul TV chiar a ținut să le transmită un mesaj celor doi, prin intermediul rețelelor de socializare: „@mihaimorar, sper că mai stați, mă uit la „Ariciul Sonic 2 (n.r. film)”, a scris soțul Adelei Popescu, în mediul online.

Citește și: Primele imagini cu Adrian, mezinul cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan:„Noi suntem filmul Singur Acasă, toate părțile, în același timp’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce schimbări a fost nevoită Elena Merișoreanu să facă după operația la ambele picioare:„Medicul m-a atenționat că n-o să mai merg’

Citește și: Cum i-a avertizat Adela Popescu pe Flick și Denisa Filcea, înainte de a deveni părinți:„Nu știți ce…’

Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când sunt părinții a trei copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit de zece luni părinți a treia oară și nu se feresc să recunoască cât e de greu. De multe ori se simt depășiți, însă se sprijină reciproc și, cu puțin ajutor, reușesc să depășească cu brio momentele mai tensionate.

Ușor nu este nici cu un copil, vă închipuiţi cum e cu trei… Dar nu ne-am vărsat niciodată oboseala, surmenarea unul asupra celuilalt. Cel puţin încercăm să facem asta. Într-adevăr, treaba cu copiii, atunci când sunt mulţi, e delicată și poți cădea repede în capcană, ceea ce noi încercăm să nu se întâmple„, a declarat Radu Vâlcan pentru VIVA!.

Dacă au fost momente?! Au fost şi sunt. Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele. Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea nu ştiu cum am fi reuşit„, l-a completat Adela Popescu.

Adela ne-a declarat ce i se pare cel mai greu în relația ei cu cei mici:

Cum să păstrezi măsura între viaţa simplă pe care ai trăit-o tu, şi pe care ţi-o doreşti şi pentru copilul tău, şi accesul la lumea virtuală, atât de la îndemână şi atractivă. Cât e prea mult, cât e prea puţin?„.

Pentru că nu mai fac față singuri cu trei copii, Adela și Radu au angajat o bonă.

Avem o doamnă din Filipine, care ne ajută, de aproximativ nouă luni. Iniţial, ea a venit cu scopul de a ne ajuta cu menajul, dar este extraordinar de pricepută şi de utilă şi când vine vorba de bebeluş. E calmă, atentă şi de încredere. Limba nu este un impediment, dimpotrivă. Vedem asta ca o oportunitate să înveţe copiii, de mici, limba engleză„, ne-au mai declarat cei doi.

Mulțumiri speciale sponsorilor noștri: IQOS, VICTORIAS SECRETS, DOPPELHERZ, PANDORA și BEE HERE Și partenerilor: RHEIN EXTRA, KINGSBURY, BRÂNCOVEANU, BYZANTIUM, KRESKOVA, ALEXANDRION, Pepsi, La Strada, Colors Experience, Music Sound și Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton