Adela Popescu împlinește 36 de ani. Ce surpriză pregătește Radu Vâlcan de ziua ei: „Ieșim puțin din rutină”

 Ifrim Georgiana
.

Ce surpriză pregătește Radu Vâlcan de ziua Adelei Popescu, după experiența din Republica Dominicană. Pe 8 octombrie, prezentatoarea TV împlinește 36 de ani. Cei doi soți au fost plecați în Republica Dominicană, acolo unde au avut loc filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Pentru că se apropie aniversarea Adelei Popescu, soțul acesteia i-a pregătit un moment special, menit să-i scoată din „rutina' în care se află. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei trei copii au fost împreună pe parcursul filmărilor pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Prezentatorul și copiii au venit acasă în urmă cu câteva zile, iar Adela Popescu a anunțat, astăzi, că s-au încheiat filmările și că urmează să părăsească Republica Dominicană. Peste câteva zile, blondina împlinește 36 de ani, iar Radu Vâlcan a susținut că i-a pregătit acesteia o surpriză. Mai mult, acesta a spus ce a însemnat pentru el experiența din jungla dominicană.

adela-1adela-1

Ce surpriză pregătește Radu Vâlcan de ziua Adelei Popescu, după experiența din Republica Dominicană. Cei doi soți au fost despărțiți pentru câteva zile, însă, în scurt timp, Adela Popescu urmează să ajungă în România. Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe rețelele de socializare.

Citește și: 24 de întrebări cu Adela Popescu. Cel mai mare regret și cea mai mare dorință:„Visul meu este ca să ne mutăm în..' / EXCLUSIV

Citește și: Cabral și Adela Popescu, afectați de Uraganul Fiona. Ce s-a întâmplat cu echipa Sunt celebru, scoate-mă de aici:”În toate camerele e plin de apă”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu are grijă de băiatul logodnicului ei, când bărbatul este în America:„Îmi zice mamă'. Cum se înțeleg copiii vedetei cu Blake

Citește și: Lili Sandu se confruntă cu stări de anxietate. Cum se manifestă atacurile de panică:”Simt că mă duc”

Ce surpriză pregătește Radu Vâlcan de ziua Adelei Popescu, după experiența din Republica Dominicană

Deși a fost secretos cu privire la surpriza pe care i-o pregătește soției sale, Radu Vâlcan a susținut că va fi vorba de un moment special, menit să spargă „rutina' în care se află. Mai mult decât atât, se pare că prezentatoarea va avea parte de câteva momente de relaxare, având în vedere oboseala acumulată pe parcursul filmărilor din Republica Dominicană.

„Totul este pe moment, așa. Dar cu siguranță o să fie un moment frumos, special. Dar nu este nimic stabilit 100%. Cu siguranță dorința ei este să fie alături de familie. Asta este cel mai important. În rest, totul este bonus. (…)

Cu siguranță că o să mă gândesc la ceva special, dar nu vreau să spun ce pentru că va afla ea. Oricum ceva special, ceva să ieșim puțin din rutina asta și mai ales că este foarte obosită. Merită într-adevăr. Vorbim de o apreciere maximă și să simtă faptul că este iubită și îndrăgită și apreciată. În mod special de noi. Prima dată de noi. (…)

O petrecere?! Da, poate fi și o petrecere 2 în 1, adică noi doi și ziua ei. Nu! Este prea obosită pentru… în primul rând pentru că nu îi plac petrecerile, nici mie de altfel. Și atunci, petrecere surpriză, la modul ăsta. Ce are nevoie în momentul de față este liniște și odihnă', a spus Radu Vâlcan, potrivit fanatik.ro.

Ce spune Radu Vâlcan despre experiența din Republica Dominicană

Prezentatorul a mărturisit că experiența din Republica Dominicană a fost o oportunitate de a petrece timp în natură. Cu toate acestea, Radu Vâlcan a vorbit și despre momentul în care locuința acestora a fost lovită de uragan, susținând că a fost un moment traumatizant pentru familia sa.

„A fost acel episod destul de traumatizant aș putea spune, pentru că din afară lucrurile nu s-au văzut chiar atât de groaznice pe cât au fost acolo. A fost pentru prima dată când am trăit așa ceva. Ceva cumplit. Nu îmi imaginam o asemenea experință că te poate afectat atât de tare. Eu m-am speriat foarte tare, mai ales în contextul ăsta, că erau și copiii și trebuia prima dată protejați. Te vezi neputincios în fața naturii.

Și când vezi oameni, asta mă supără foarte tare, care se ceartă pe lucruri absolut banale în raport cu ce vedeam acolo… Oameni care se plângeau că nu mai au case, le-au căzut copacii pe case. Au fost luați așa, indiferent cât de mult te pregătești, cu forțele naturii nu te poți opune. Cred că oamenii trebuie să fie puțin mai empatici unii la adresa celor altora pentru că lucrurile extrem de importante sunt altele decât cele pe care se ceartă toată lumea. Una este să povestesc eu și alta să trăiești acele momente', a adăugat prezentatorul, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton