Adela Popescu ia în glumă problemele pe care le are în timpul sarcinii: "Sunt pe moarte oare?! Cine știe?"

 Dumba Gabriela
.

Adela Popescu este însărcinată cu cel de-al treilea băiețel al lui Radu Vâlcan și menține o legătură constantă cu fanii ei de pe Instagram. Actrița le arată zilnic tot ceea ce mănâncă, își bea cafeaua cu cei care o urmăresc și îi ține la curent cu sarcina și rezultatele analizelor. Astăzi, Adela a făcut o glumă care i-a speriat pe unii dintre fanii ei, după ce și-a măsurat pulsul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a postat pe Instagram o fotografie cu rezultatele pe care i le-a arătat tensiometrul și pentru că valorile erau ușor scăzute față de limitele normale, actrița a glumit cu fanii ei. „Sunt pe moarte oare?! Cine știe? Dar ce bine mă simt… :)', a scris Adela Popescu la InstaStory.

150695684-235167168317467-6377042795048953227-n150695684-235167168317467-6377042795048953227-n

Însărcinată în cinci luni, Adela Popescu a ales să petreacă acasă perioada sarcinii și a pus pauza emisiunii Vorbește Lumea, pe care o prezenta la Pro TV alături de Cove. În locul ei se află momentan Lora, însă Adela intră des în direct și își ține colegii la curent cu starea ei.

„Perioadă dificilă, analize de sânge, ecografii…”

Însărcinată în 20 de săptămâni cu al treilea copil, Adela Popescu îi sfătuiește pe cei care o urmăresc în online să meargă la doctor atunci când nu se simt bine pentru că fiecare zi amânată poate agrava problemele. Adela Popescu susține că ea este foarte atentă cu starea de sănătate și își face des toate analizele indicate de medic.

Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un cămin’ sigur, așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii. Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome, probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă.

Poate și eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de COVID.

E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic!’, a scris Adela Popescu pe contul de Instagram.

La finalul lui iunie 2020, Adela a ajuns de urgență la spital, după ce în urmă cu 4 zile acuzase dureri insuportabile de stomac. Adela Popescu a menționat atunci că a făcut testul pentru COVID-19, iar acesta a ieșit negativ.

Citește și: Ce probleme are Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil:'Perioadă dificilă, analize de sânge, ecografii…'

Citește și: Ce cadou a primit Adela Popescu de la Radu Vâlcan, de Dragobete:’Să uit de supărare’

Citește și: Andi Constantin, primele declarații înainte de Burlacul:„Am decis că voi alege cu creierul’

Ce nume a ales Adela Popescu pentru al treilea băiețel

Zilele trecute, Adela a anunțat la „Vorbește Lumea’ că s-a gândit deja la trei prenume pentru bebelușul care urmează să vină pe lume. Ea și soțul ei, Radu Vâlcan, își doresc ca prenumele pe care îl vor alege să rimeze cu numele de familie. Cei doi oscilează deja între trei prenume, mai exact, opțiunile sunt reprezentate de Achim, Anton și Adrian pentru că își dorește un prenume care să înceapă tot cu litera „a”, ceilalți doi băieței ai cuplului numindu-se Alexandru și Andrei.

Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu, când mă gândesc, mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate.

A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove‘, a afirmat Adela Popescu, în direc la „Vorbește Lumea’.

Radu Vâlcan mai are o sugestie de prenume pe lângă cele trei: Tudor. De asemenea, Adela Popescu a sfătuit-o, la un moment dat, pe Lora să nu apeleze la Cove, în cazul în care caută prenumele perfect dacă va avea o fetiță.

„Sper, Lora, dacă faci o fetiță să nu apelezi la el (n.r. Cove), la ce sugestii face. Acum două zile a venit Radu cu sugestia de Tudor’, a spus Adela Popescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton