Adela Popescu și-a învins cea mai mare frică la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Au început să-mi tremure picioarele. Eram atât de stresată că...”

.

Adela Popescu și-a învins cea mai mare frică la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Prezentatoarea a petrecut două luni în Republica Dominicană, acolo unde au avut loc filmările pentru reality show-ul difuzat pe ProTV. Aceasta a trecut prin clipe teribile din cauza uraganului Fiona și a fost nevoită să se adapteze condițiilor vitrege din junglă. În perioada filmărilor, soția lui Radu Vâlcan și-a învins cea mai mare temere, gestul acesteia luându-i prin surprindere pe concurenții emisiunii. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Adela Popescu și Cabral sunt prezentatorii celui de-al doilea sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Pe parcursul filmărilor, aceștia au avut familiile alături, însă lucrurile s-au complicat după ce uraganul Fiona a lovit Republica Dominicană. Parcursul concurenților de la ProTV a fost, de asemenea, afectat, fiind evacuați din tabăra de urgență. În perioada cât a stat în junglă, Adela Popescu a reușit să-și depășească cea mai mare temere, mărturisind că întreaga experiență a fost „peste orice așteptare’.


Adela Popescu și-a învins cea mai mare frică la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. După întoarcerea în România, soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că este puțin probabil să repete o astfel de experiență, având în vedere dificultățile pe care le-a întâmpinat. Uraganul Fiona a făcut ravagii în Republica Dominicană, iar filmările au fost sistate temporar.


Citește și: Cum arăta Adela Popescu în adolescență. Mama ei a postat o fotografie cu ea, la 15 ani:’Cred că îi e dor…’

Citește și: Ce a pățit Adela Popescu în Republica Dominicană, după ce Radu Vâlcan a lăsat-o singură:'Mi-am luat niște cuțite și dormeam cu ele'

Citește și: Cornelia Rednic împlinește astăzi 47 de ani. Detalii neștiute din căsnicia cu Lupu Rednic:„După ce ne-am căsătorit, ne era destul de greu financiar’ / EXCLUSIV


Citește și: De ce nu au făcut Liviu Vârciu și Anda Călin nunta până acum:’Nu ne punem de acord cu…’

Adela Popescu și-a învins cea mai mare frică la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’

Prezentatoarea și-a învins frică de înălțime în Republica Dominicană. Aceasta a mărturisit că a fost la un pas de a renunța la emisiune, însă, privită de ceilalți concureni, a prins curaj și a depășit o probă dificilă.

Nu se putea mânca așa ceva, te rog să mă crezi. Nu exista așa ceva. În schimb, cu aruncatul de sus pentru mine a fost o surpriză, d-apăi pentru ceilalți. Știi că mie îmi este frică să zbor cu avionul și am zis că trebuie să fac asta. Când m-am urcat pe schelă mi-am zis că nu are ce să mi se întâmple, mare lucru, însă pe când urcam și urcam, la un moment dat au început să-mi tremure picioarele și țin minte că eram atât de stresată că mi s-a blocat mâna așa într-o poziție anormală de la o hiberventilație.


Îmi venea să zic: „Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Pur și simplu. Dar îmi era rușine. Toată lumea mă aștepta să sar. Îmi era rușine față de concurenți, nu aveam cum să mă duc apoi să le zic să facă nu știu ce probă când de fapt eu nu sunt în stare să sar de pe schela de pe care ei au sărit. Nu mergea’, a povestit Adela Popescu, potrivit ego.ro.


„Experiența a fost o super provocare’

Adela Popescu a împărțășit câteva impresii despre experiența din Republica Dominicană. Aceasta a mărturisit că nu ar fi acceptat rolul de prezentatoare dacă nu i s-ar fi permis să aibă familia alături.

„Experiența din Republica Dominicană, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici’ a fost o super provocare pentru mine. Am avut noroc că am avut confort psihic pentru că am avut familia aproape și asta a fost extrem de important. Altfel nu mergeam acolo, dacă nu aveam această opțiune.


Experiența a fost peste orice așteptare, adică eu mereu îl întrebam pe Cabral să-mi zică cum este, el participând la sezonul trecut, dar orice mi-a povestit nu s-a comparat cu ce s-a întâmplat aici’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook