Adela Popescu și Cabral prezintă noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” din Republica Dominicană. Ce se întâmplă cu famiile lor cât sunt plecați / EXCLUSIV

.

Adela Popescu și Cabral prezintă noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' din Republica Dominicană. Emisiunea revine pe micile ecrane, la PRO TV, după șapte ani de pauză, spre încântarea tuturor telespectatorilor. Filmările vor avea loc departe de România, în același loc în care s-a filmat și Survivor. Iată ce se va întâmpla cu familiile celor doi prezentatori cât sunt plecați din țară!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Adela Popescu și Cabral prezintă noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’ din Republica Dominicană. Atât soția lui Radu Vâlcan, cât și soțul Andreei Ibacka, sunt nerăbdători în ceea ce privește întâlnirea cu telespectatorii în acest proiect și, cu siguranță, alături de concurenți, le vor aduce zâmbetul pe buze. VIVA! a aflat ce se va întâmpla cu famiile lor cât sunt plecați din țară.

Surpriză uriașă pentru telespectatorii PRO TV! După ce s-a aflat că noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’ va fi prezentat de Adela Popescu și Cabral, VIVA! vă aduce o super exclusivitate. Se pare că cei doi prezentatori nu vor pleca singuri în Republica Dominicană, ci însoțiți de…. familiile lor!


Citește și: Adela Popescu și Cabral prezintă noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':'Nu este ușor'

Citește și: Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!revine la Pro TV, după șapte ani

Citește și: Derapajele familiei Buhnici. Cum au ironizat, în trecut, războiul din Ucraina și femeile cu forme:'Această balenă rusească…'

Citește și: Lorena Buhnici, prima reacție după declarațiile făcute de George Buhnici despre femei:'Informația a fost scoasă din context…'


Adela Popescu și Cabral prezintă noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’ din Republica Dominicană

Așadar, câtă vreme vor sta în Republica Dominicană, Adela Popescu și Cabral nu vor cunoaște dorul de casă, pentru că vor avea familiile alături.

Și când spunem familii ne referim atât la partenerii lor de viață, Andreea Ibacka și Radu Vâlcan, cât și copiii lor. Având în vedere că majoritatea dintre cei mici se află în vacanță, cu siguranță vor avea parte de o vară de neuitat!


Adela Popescu, despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici’

Adela Popescu va prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’ după ce a schimbat, temporar, platoul „Vorbește Lumea’ cu jungla Dominicană. Vedeta va face o echipă pe cinste alături de Cabral, mai ales că au mai colaborat și în trecut. Înainte să dea startul fimărilor, ea s-a declarat reăbdătoare să afle ce provocări îi așteaptă pe concurenți.

„Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.


Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!, a spus Adela Popescu.

Cabral: „Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta’

Și Cabral e curios să afle capacitatea de adaptare a concurenților la condițiile grele din junglă. Prezentoatul de la PRO TV e bucuros că face echipă cu Adela Popescu.


„Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor – și, desigur, și publicului – că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci.

Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment… și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: Sunt celebru, scoate-mă de aici!‘, a declarat Cabral.


Cei îi așteaptă pe concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici’

Adela Popescu și Cabral vor fi plecați în Republica Dominicană timp de două luni. În această perioadă, unele dintre cele mai îndrăgite vedete din România vor trece prin cea mai mare provocare a vieții lor, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’ . Față de cei doi prezentatori, care vor avea familiile alături și în jungă, concurenții le vor duce dorul celor dragi. Aceștia vor fi complet izolați, fără niciun fel de contact cu fanii lor sau cu luxul cu care sunt obișnuiți.


Concurenții din noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’ vor trăi în junglă și vor avea partea de resurse limitate. În plus, vor trebui să-și înfrunte fobiile, căci vor fi înconjurați de insecte, dar și de animale exotice. Doar cei mai puternici dintre ei vor ajunge însă să se lupte la final pentru titlul de Regele sau Regina junglei.

Sursă foto: Instagram