Adela Popescu a împlinit 33 de ani. Cum a surprins-o „scumpetea” Radu Vâlcan de ziua ei

 Dumba Gabriela
.

Dacă de ziua lui, Adela Popescu i-a spus că viaţa alături de el este tot ce şi-a dorit vreodată, Radu Vâlcan nu s-a lăsat mai prejos şi astăzi, în ziua în care soţia lui a împlinit 33 de ani, a copleşit-o cu surprize. „Scumpetea', aşa cum îl alintă Adela, îi face adesea soţiei sale surprize şi declaraţii de dragoste, fiind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

Adela Popescu a împlinit 33 de aniAdela Popescu a împlinit 33 de ani

M-am gândit s-o duc eu la platou pentru că sigur va sta numai pe telefon. La mulți ani, iubirea mea!', i-a scris Radu Adelei, pe Instagram, mesajul fiind însoţit de o poză cu ei doi, din maşină.

Reacția vedetei nu s-a lăsat așteptată. WOW, DAD, ce mesaj frumos!', i-a răspuns ea.

Mesajul lui Radu a primit 25 de mii de aprecieri şi câteva sute de mesaje de felicitare.

Adela a fost sărbătorită şi la serviciu, colegii de la „Vorbeşte lumea' copleşind-o cu flori, tort şi surprize, iar Horia Brenciu i-a cântat „La mulţi ani!' în timpul emisiunii.

Adela, o romantică incurabilă

„Acum șase ani aveam doi câini, patru vacanțe la activ, multe dimineți cu cafea și nopți cu filme, înghețată și vin roșu. Acum avem doi puiuți, multe nopți nedormite și la fel de multe dimineți cu cearcăne. Dar e tot ce mi-am dorit. ❤️ La mulți ani, bătrânelule!', a fost mesajul Adelei Popescu pentru Radu Vâlcan, de ziua lui de naștere.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan (42 de ani) s-au căsătorit în urmă cu patru ani. Cei doi au vrut o nuntă secretă şi au ales o cabană de lux de la Gura Siriului (judeţul Braşov), în mijlocul unei păduri, eveniment pe care l-au organizat chiar la apusul soarelui. Au împreună doi copii – Alexandru (3 ani) şi Andrei (10 luni). 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton