Adela Popescu a dezvăluit pe Instagram „dieta” miraculoasă de după naștere: „Mănânc și îmi pare rău!”

.

Adela Popescu postează frecvent pe Instagram ce mănâncă, fiind cunoscută fanilor drept o gurmandă desăvârşită care nu este foarte bună prietenă cu dietele. Recent, Adela a dezvăluit că secretul siluetei ei de după naştere nu este, în nici un caz, o cură drastică de slăbire din care a exclus dulciurile, ci dimpotrivă.

Adela PopescuAdela Popescu

Adela Popescu a slăbit mai mult de 10 kilograme în trei luni de când a devenit mămică a doua oară şi a ajuns de la 70 la 60 de kilograme încă din prima lună post-partum. Este drept că nu a acumulat foarte multe kilograme în timpul sarcinii, deşi a mâncat tot ce i-a poftim inima.

De altfel, Adela şi soţul ei, Radu Vâlcan, nu sunt prieteni buni cu dietele, iar restricţiile alimentare nu există în familia lor. Cei doi gătesc frecvent, iar printre cele mai populare postări pe Instagram sunt cele legate de mâncare.

Tocmai de aceea, Adela a postat pe Instagram o fotografie cu trei borcane cu gem și le-a arătat internauților că nu se sfiește să mănânce tot ce poftește, spre deosebire de alte proapete mămici pe care le frustrează kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Mai mult, Adela Popescu a postat şi o fotografie cu unul dintre cele 3 borcane cu gem care era aproape gol şi mesajul: „Am fost cuminte 5 zile. În a 6-a am terminat borcanul ăsta de dulceață. Mănânc și îmi pare rău'.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton