Cum a ajuns Adda să participe la ”Te cunosc de undeva”: ”E foarte mișto și totul decurge natural”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a ajuns Adda să participe la 'Te cunosc de undeva'. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adda face parte din lista concurenților emisiunii 'Te cunosc de undeva', sezonul 19. Ei bine însă, vestea că o să fie prezentă în totate edițiile din acest sezon a luat pe toată lumea prin surprindere, astfel că mulți se întreabă acum cum a ajuns frumoasa artistă să participe în cadrul show-ului. Adda a explicat totul pe larg, ba mai mult, a precizat și cum se descurcă sau cât de pregătită este pentru rolurile pe care urmează să le aibă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adda nu are nevoie de prea multe descrieri. Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din lumea muzicală din România și se bucură de aprecierea unui public extrem de larg. Fără dar și poate, este o femeie împlinită din multe puncte de vedere, mai ales că atunci când vine vorba despre domeniul profesional, totul este la superlativ.

adda-1adda-1

Ei bine, nici pe plan personal nu o duce rău, ci din contră. Are un soț iubitor cu care se înțelege de minune, iar împreună au un fiu adorabil. Formează o familie perfectă, iar de curând s-au mutat în noua lor casă, care le-a adus zâmbetul pe buze. Bineînțeles, și venirea noilor proiecte în viața artistei sunt la felde importante, motiv pentru care Adda nu a putut să nu vorbească despre ele.

Citește și: Cum vrea Adda să ajute bolnavii de Lyme, după ce a suferit îngrozitor de pe urma acestei afecțiuni: „Diagnosticarea la timp poate face diferența”

Citește și: Adda recunoaște că e germofobă. Cum îi afectează relația cu fiul ei: „Îl cert să nu pună mâna pe ceva'

Citește și: Shakira, obligată de fostul socru să se mute din casa din Barcelona. Unde locuiește acum cu cei doi copii: „Un nou capitol”

Citește și: Cum vor face nunta și botezul Theo Rose și Anghel Damian: 'O să fie spontan, fără tam-tam. O să zicem hai la biserică acum și mâine la cununia civilă'

Cum a ajuns Adda să participe la 'Te cunosc de undeva'

Adda a primit marea propunere de a participa la 'Te cunosc de undeva', sezonul 19, astfel că nu a putut să rateze această oportunitate, și totodată experiență. Deși mulți sunt focusați să câștige, frumoasa artistă își dorește să se distreze foarte mult. Cu toate astea, a precizat că ea și perechea ei din concurs, Radu Bucălae, vor da tot ceea ce au mai bun pentru a interpreta fiecare personaj cât mai aprope de realitate. De asemenea, a ținut să explice că nu are prea multe temeri, decât atunci când vine vorba de dans, considerându-se 'stângace' pe latura aceasta.

'În primul rând, pentru că mi se pare foarte tare emisiunea. Eu am mai fost într-un sezon, dar acum e diferit formatul și, fiind în pereche, mi s-a părut mai interesant. E foarte mișto. (…) Cred că am vocea foarte elastică. Pe partea de voce sper să mă descurc foarte bine. Cred că mă pricep să și joc puțin. La dans, acolo, mi-e frică… Mă rog, frică poate e mult spus, dar la capitolul coregrafie am niște emoții.  Sunt un pic stângace. (…) Sper, sper să fac tot ce pot mai bine. Sper să fiu stăpână pe situație. Unele personaje se potrivesc și le fac mai bine, altele, nu, dar e normal, până la urmă. Nu, n-am nicio treabă cu nimeni. (n.r jurați) Noi facem mai mult de show, așa… Toți sunt super oameni, super mișto. E de show!', a declarat Adda în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Cum se înțelege Adda cu perechea din concurs, Radu Bucălae

Ei bine, acum după ce am aflat cum a ajuns Adda să participe la 'Te cunosc de undeva', care sunt atuurile ei, dar și temerile prind provocările cu care vine această emisiune, mulți sunt curioși să afle cum se înțelege cu Radu Bucălae, perechea ei din concurs. Spre surprinderea tuturor, deși nu se cunoșteau înainte să pășească în cadrul acestui show, cei doi formează un duo perfect.

'Ne înțelegem foarte bine, deși nu ne cunoșteam. Ne-am cunoscut înainte să începem filmările. Zici că suntem frați, sentimentul ăsta îl am. Totul decurge natural șj mișto.', a mai spus Adda pentru sursa menționată mai sus.

Adda, bine pe plan profesional, dar nu și când vine vorba de sănătate

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu mai mult timp Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme. Din nefericire, este o boală greu de dus, ce vine la pachet cu o mulțime de restricții și totodată afecțiuni, însă Adda le-a demonstrat tuturor că se poate să trăiască și cu ea și tot ceea ce impune. Ba mai mult, dacă la început era speriată și dărâmată de acest diagnostic, acum privește viața cu alți ochi și se bucură la maximum de fiecare etapă și bucurie a vieții, fie ea cât de mică.

'Eu sunt recunoscătoare pentru fiecare zi pe care o trăiesc și mulțumesc că mă trezesc dimineața. Cred că cel mai important e să te bucuri de fiecare zi, că e un dar. E important să fii recunoscător, să ierți, să iubești, să fii bun cu tine și cu ceilalți. Cred că asta am învățat. În continuare îmi doresc să fiu sănătoasă, să fie toată lumea sănătoasă, să fim fericiți. Altceva nu îmi doresc.', a concluzionat Adda.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton