Ce replica a avut Adda pentru un fan care nu crede că are Lyme și Borelioză: "Am obosit să..."

 Dumba Gabriela
.

Adda duce o luptă grea cu Lyme și Borelioza, boli care presupun un tratament chinuitor, pentru câțiva ani și cântăreața își ține mereu fanii la curent cu evoluția sa. Totuși, în acest context expus de Adda cu detalii, încă de la început, mai sunt unii care nu cred că ea este bolnavă, ci doar obosită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Încă de la debutul bolilor, Adda a fost mereu susținută de comunitatea ei din online și la fiecare postare pe care o face vizavi de evoluția stării sale de sănătate, primește sute de comentarii de încurajare. Mai există, însă, și fani de tipul Gică Contra care îi lasă comentarii neplăcute. Unul dintre ei, spre exemplu, nu crede că este bolnavă.

149350775_269381397879782_2160682838843887752_n149350775_269381397879782_2160682838843887752_n

Ce i-a spus Adda unui fan care nu crede că are Lyme și Borelioză

Adda a avut un schimb de replici tăioase cu un fan, totul din cauza bolii de care aceasta suferă.

Nu ai Lyme, ai perioada nașpa și pui botul la multe, dar o să-ți revii singură. Renunță la lactate, zahăr și fă-ți analiza la ascaris…', a scris fanul pe rețelele de socializare.

Adda spune că a obosit să tot răspundă la astfel de comentarii, când oamenii obișnuiți se cred mai pricepuți decât medicii și cred că pot da sfaturi.

„Haha, atât pot să zic pentru că suntem în România și am obosit să mă enervez', a fost răspunsul dat de Adda.

Acum, artista face un tratament, la care organismul ei a răspuns pozitiv.

„Mai este un drum destul de lung, dar simptomele s-au redus cu 70% cu tratament. Mă simt mult mai bine. Mă bucur că deja ajut oameni cu povestea mea, doi ani a fost crunt să merg la doctori. Zici că eram biciuită, așa mă simțeam. (…) Apoi au început problemele neurologice', a povestit artista despre boala sa, în emisiunea La Măruță.

Citește și:De ce Lavinia Petrea nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară:„Medicul mi-a spus că…’

Citește și:Adevăratul motiv al divorțului dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor:'Regret. Am fost supărat pe…'

Ce tratament chinuitor urmează Adda acum, pentru Lyme și Borelioză

Artista a terminat seria celor 26 de pastile, pe care le lua zilnic, dar mai are încă 17 luni în care trebuie să facă, săptămânal, injecție cu Moldamin.

Pe lângă medicamente și injecții, Adda merge regulat la medicul său din Constanța, care i-a descoperit afecțiunea, pentru două procedee, hiperbara și hipotermia, care o ajută să-și revină.

Printre altele, artistei i se induce o febră de 40-42 de grade, care omoară bacteriile și virusurile și ajută corpul să elimine toxinele.

„Am făcut analize peste analize și am fost tratată de alte afecțiuni. Când am aflat, la mine boala era spre a doua fază, am descoperit-o oarecum din timp. Aveam erupții, oboseală mare, nu puteam respira, edeme.

Făceam alergii și nimeni nu știa de la ce e. Apoi au început celelalte simptome, paralizii, scăpam obiecte din mână, nu mai puteam folosi mâinile, simțeam că ceva e în corpul meu, care preia controlul.

De mine se ocupă acum cel mai bun doctor din România, pe boli parazitare, de la o clinică din Constanța, unde merg periodic. Are rezultate foarte bune cu pacienții lui, toată lumea mi l-a recomandat. Medicul e pozitiv în ceea ce mă privește că mă voi recupera complet’, a mărturisit Adda pentru ego.ro.

Din luna februarie, de când a început tratamentul, starea artistei s-a ameliorat, iar în prezent aceasta și-a reluat seria concertelor, fără a mai avea vreo problemă.

„Tratamentul e complex. Iau și pastile dar mai puține și săptămânal, fac injecție cu moldamin cu procaină, un pic de anestezic, pentru că substanța stă șapte zile în corp.

Mai am 17 luni de injecții. Merg periodic la clinică pentru hiperbară și hipertermie.

Sunt două proceduri care ajută corpul mult. Hiperbara este pentru oxigenarea și regenerarea celulară.

Ajută în foarte multe afecțiuni. Iar hipertermia este o febră indusă de 40 – 42 grade care trece în câteva minute și care omoară bacteriile și virusurile și ajută corpul să elimine toxinele’, a declarat Adda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton