Adda recunoaște că e germofobă. Cum îi afectează relația cu fiul ei: „Îl cert să nu pună mâna pe ceva”

.

Adda recunoaște că e germofobă. În urmă cu ceva timp, artista a fost diagnosticată cu boala Lyme,  după ce, vreme de un an și jumătate, a fost supusă mai multor investigații medicale. Ulterior, cântăreața a lansat o carte în care a fost mai sinceră ca niciodată și în care povestește cele mai grele experiențe prin care a trecut. Recent, aceasta a dezvăluit faptul că este germofobă, ceea ce o face destul de restrictivă în relația cu fiul ei, Alexandru. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Adda recunoaște că e germofobă. Adda este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. În urmă cu aproximativ un an, artista a făcut public faptul că a fost diagnosticată cu boala Lyme și că se va retrage temporar din activitatea muzicală. Primele simptome ale bolii au debutat în 2020, însă medicii i-au pus un diagnostic greșit, iar artista a urmat un tratament necorespunzător. Cântăreața a înșirat pe foi întregul parcurs până la aflarea diagnosticului și așa a luat naștere prima carte lansată de aceasta. Acum, Adda susține că are o frică patologică de germeni și bacterii, iar această tulburare îi afectează relația cu fiul ei.


Solista a devenit mamă în anul 2016, atunci când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe nume Alexandru. În același an, artista s-a căsătorit cu Cătălin Rizea, cel care îi este alături la bine și la greu de șapte ani.

Citește și: Cum arată casa în care s-a mutat Adda: „E o schimbare destul de mare’

Citește și: Adda a plâns din cauza lui Nea Mărin, la Poftiți pe la noi: „Sunteți chiar nesimțiți, jur!'


Citește și: „Ea știe să se manifeste prin bătăi, caută circ’. Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce ar fi fost jignită de Bianca Drăgușanu. Ce acuzații îi aduce

Citește și: „El m-a luat de mână. Am plecat împreună la…’. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși în club, după despărțire. Ce spune artista despre o împăcare

Adda recunoaște că e germofobă

Într-un interviu recent, cântăreața a susținut că nu îi îngrădește libertatea fiului ei de șase ani. Cu toate acestea, având o frică intensă de posibilitatea contactării germenilor sau microbilor, Adda are tendința de a deveni mai protectivă cu Alexandru. Se pare că acest lucru nu este pe placul băiețelul, care, nu de puține ori, i-ar fi repoșat acest lucru.


„Sunt ceva între, îl las să experimenteze, dar sunt și germofobă, îl cert să nu pună mâna pe ceva, să nu ia vreo bacterie. Îmi și spune uneori ‘vai, mama, dar ce fricoasă ești’, a susținut Adda, potrivit unica.ro.

„Noi suntem cei mai buni prieteni’

Adda și Cătălin Rizea formează un cuplu de șapte ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, atunci când au devenit părinți pentru prima oară. De-a lungul timpului, cei doi soți au participat la mai multe emisiuni televizate, între care „Asia Express’ și „Poftiți pe la noi’. Artista este de părere că și-a găsit sufletul pereche și i-a făcut o adevărată declarație de dragoste partenerului ei.


„Îl iubesc pe Cătălin, suntem suflete pereche, suntem o singură persoană, deci nu este un efort prea mare. Totul este natural, iubirea noastră este naturală. Noi suntem cei mai buni prieteni, iubiți, amanți, părinți, ne distrăm și randem împreună’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Cel mai rău a fost când a trebuit să accept boala Lyme’

Cântăreața a mărturisit că momentul când a fost diagnosticată cu boala Lyme a fost cel mai dificil. În toată perioada tratamentului, Ada s-a rugat și are parte de toată susținerea familiei și băiețelului ei.

„Au fost multe, dar cel mai rău a fost când a trebuit să accept boala Lyme, aia m-a dărâmat. M-am gândit că pot să mor, nu a fost deloc bine. Când te gândești că poți muri oricum, te iau toate fricile. Nici acum nu sunt sigură că nu am luat-o razna cu capul, poate am luat-o și nu îmi dau seama. Atunci m-am rugat foarte mult, m-am dus în zona spirituală. M-au motivat familia și copilul, iar eu sunt rezistentă și puternică. Și acum am momente când mi-e foarte frică, dar trebuie să-mi păstrez calmul cumva’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook