Adda a aflat de la ce i se trage boala de piele: "Fac șoc anafilactic din cauza..."

.

De doi ani, Adda suferă cumplit din cauza unei afecțiuni de piele, care a forțat-o să urmeze un tratament serios, cât și un regim alimentar strict. Cântăreața a făcut zeci de teste și analize până când medicii au putut depista ce anume îi provoacă respectivele răni pe piele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adda a aflat, după multe teste, că suferă de dermografism, o afecțiune dermatologică ce se manifestă în momentul în care consumul de gluten și de histamină este unul peste limitele acceptate.


„Țin un regim foarte strict pentru intoleranța la histamică și gluten. Am voie să mânănc foarte puține alimente, foarte proaspete, semi-gătite, aproape crude. M-am trezit cu o erupție foarte puternică, am făcut foarte multe investigații medicale.


Am luat o pastilă cu o zi înainte despre care se spune că se descompune în corp și poate provoca alergii. Dar au mai contribuit și stresul, oboseala, stilul de viață haotic’, a povestit Adda la Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Adda a dezvăluit care sunt alimentele pe care le-a eliminat din viața ei pentru a reuși să țină boala sub control.

„Mananc aer. Tin un regim foarte strict. Am voie sa mananc foarte putine alimente. Mi s-a schimbat viata din toate punctele de vedere.

M-am trezit cu aproape soc anafilactic. A fost o pastila pe care o luasem cu 7 zile inainte si am inteles ca provoaca alergii.

La un moment, corpul iti da doua perechi de palme si zice: stai jos, 4. Fac soc anafilactic din cauza histaminei, sunt foarte multi oameni care sunt diagnosticati gresit, eu sunt un exemplu ca stilul de viata sanatos si colaborarea cu un medic nutritionist poate face bine.

Am renuntat la lactate, mananc iaurturi de cocos, afine, am inlocuit ouale de gaina cu cele de prepelita, zaharul l-am inlocuit cu miere sau cel din flori de cocos, carne proaspata, mai mananc cartofi prajiti.


Nu mananc mazare, pentru ca contine foarte multa histamina. Am trei mese pe zi si doua gustari, la micul dejun mananc iaurt din cocos cu migdale. Mananc vita, pui, este greu cand merg la restaurant‘, a mai declarat Adda.

Citește și: Când este finala Mireasa și ce regulă se schimbă pentru concurenți

Citește și: Ce
a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să
accepte un reality-show:’Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă
atunci când…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Tufaru, gest emoționant Anda Călugăreanu, la 29 de ani de la deces:„Ne-am rugat pentru…


‘Nu ţin cură de slăbire’

Adda a reușit să slăbească în jur de 10 kg de când și-a schimbat stilul alimentar, însă îi asigură pe fanii săi că nu ține cură de slăbire, ci este un regim impus de boala cu care se confruntă.

‘V-am terorizat cu slăbitu meu! Da-s fericită că mi s-a întors talia acasă. Nu ştiu pe unde a umblat în ultimii ani… Vă pup şi vă zic din nou că NU ţin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINĂ – am intoleranţă! Fără – GLUTEN – am intoleranţă. Am renunţat şi la ZAHAR – tot din cauze medicale.


Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamină creşte şi am erupţii pe tot corpul… tam tam.


Beau multă apă! Iau vitamine şi suplimente ca să îmi întăresc imunitatea şi să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentaţiei greşite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc şi stres. Sunt sub supraveghere medicală’, a scris Adda pe pagina sa de Instagram.