Adda a cunoscut sărăcia la debutul ca artist: „Să ai hit pe radio și să mănânci covrigi de la metrou”

.

Adda, declarații tulburătoare despre abuzurile din industria muzicală. Adda a tras un semnal la alarmă cu privire la abuzurile care s-ar petrece în industria muzicală. În ultima perioadă, mai mulți artiști români au reclamat situațiile nefericite care se petrec în domeniul în care activează. Printre aceștia se numără și Adda, care a făcut o declarație tulburătoare în urmă cu un an. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Adda, declarații tulburătoare despre abuzurile din industria muzicală. După decesul rapperului Nosfe, Speak a lansat un atac dur la adresa caselor e discuri din România. Acesta a explicat mecanismul de afiliere la studiourile de producție muzicală, susținând că majoritatea artiștilor nu ar fi plătiți corect și că riscă să fie exploatați. Se pare că și Adda a tras un astfel de semnal în urmă cu un an, când a descris industria muzicală drept „un gunoi dat cu parfum’.

În trecut, artista recunoștea că a suferit o umilință din partea unui personaj important din acest domeniu, care i-ar fi spus că nu are voce și că ar fi „luată de pe stradă’.


Citește și: Adda are două chisturi pe creier și îi tremură mâna și piciorul:'Boala Borrelia nu vine singură'

Citește și: Adda a făcut febră natural, după ce a început tratamentul pentru boala Lyme:„Semn că funcționează. Mă simt ca naiba, dar sunt fericită’

Citește și: Leonard Miron și iubitul lui au împlinit 22 de ani de relație:'Ne-am propus să anulăm…'

Citește și: Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite.Este consultant în turism

Adda a cunoscut sărăcia la debutul ca artist


Artista a făcut câteva declarații uluitoare despre dedesubturile industriei muzicale din România. Aceasta a mărturisit că s-ar fi transformat într-un „produs’, iar încasările sale erau mult prea mici în comparație cu succesul pe care l-a cunoscut.

„Știi cum se numesc astea? Procente de șmecherie pe care le dădeam. Mi se calcula TVA-ul de 15 ori, din astea. Pentru mine era chineză.  Eu știam să fac muzică, voiam să fac muzică, credeam că trăiesc într-o lume colorată, roz, cu vată pe băț și cu unicorni care zboară și, de fapt, eram doar un produs care băga bani în buzunarele unora și mie îmi ajunge de pufuleți.


Adică, să ai hit pe radio și să mănânci covrigi de la metrou și pufuleți și să încasezi, pe piese pe care le-ai scris tu singur, 400 de lei… Încă am fișe’, mărturisea Adda, în cadrul unui podcastului „Acasă la Măruță’.


„Mi-a spus că eu nu sunt un artist’

În cadrul aceluiași podcast, Adda a vorbit și despre un episod neplăcut pe care l-a avut cu un personaj important din industria muzicală. Artista ar fi suferit o umilință cruntă, fiind victima unui abuz verbal.

„Un bărbat din această industrie m-a umilit foarte rău. A fost o umilință verbală, aproape fizică. Și problema a fost că era de față cu multă lume din industrie care nu s-a băgat. M-a făcut în toate felurile. Mi-a spus că eu nu sunt un artist, că eu-s de rahat, că nu știu să cânt, că eu n-am voce, că ar trebui să-i pup mâinile și picioarele… că eu sunt luată de pe stradă, că nu-s femeie, că eu sunt bărbat…M-a durut carnea de nedreptate. Mă durea sufletul pentru că nu puteam să concep cum să se întâmple așa ceva’, a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook