Adam Levine și Behati Prinsloo divorțează?

 Ioana Motoc
.

Cei doi sunt căsătoriți de un an de zile, însă, potrivit unei surse apropiate cuplului, felul în care Adam decide să-și trăiască viața și gelozia soției sale par să aibă un mare impact asupra relației lor.

hepta_1950464

Se pare că Levine nu a renunțat la obiceiul de a petrece timpul în compania altor fotomodele: Adam se poartă precum afemeiatul care era înainte de a se căsători, iar acest lucru este o problemă pentru soția lui… Ea crede că este o dovadă de lipsă de respect din partea lui să flirteze cu alte fete, din moment ce este căsătorit cu ea.'

Nu este prima dată când Adam greșește față de Behati. Cuplul s-a despărțit în 2013 după ce Prinsloo l-a prins pe solistul Maroon 5' cu Nina Agdal. Deși cei doi au stat despărțiți o perioadă, aceștia au decis, în cele din urmă, să se căsătorească.

Cu toate acestea, soția sa a avut întotdeauna probleme legate de lipsa încrederii în partenerul său. Mai mult decât atât, top modelul este extrem de gelos, lucru care îl scoate pe cântăreț din minți.

Să fie acesta sfârșitul relației celor doi?

 

Ioana Motoc

Sursă foto: hepta.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton