Ada și Valentin s-au certat la „Mireasa”: „Cine vrea să facă circ, o să-i ofer...”

.

Ada și Valentin s-au certat la „Mireasa'. Un nou conflict a izbuncit în reality show-ul matrimonial difuzat pe Antena 1. În ediția trecută a emisiunii, tensiunile au crescut între cei doi concurenți și și-au adresat replici tăioase. Iată de la ce a pornit cearta acestora!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


În ediția difuzată pe 2 noiembrie, Ada și Valentin au fost protagoniștii unui conflict de proporții. Cei doi și-au adresat replici acide, după ce tânăra a susținut că vrea să stea departe de eventualele conflicte și de subiectele care nu prezintă interes pentru ea. În schimb, Valentin a acuzat-o că și-a exprimat părerea cu privire la o situație care nu o privea, susținând că nici el nu își dorește „să facă circ’, însă va acționa în consecință dacă va fi provocat.


Ada și Valentin s-au certat la „Mireasa’. Tânăra a susținut că unele comentarii ale concurentului au fost controversate, reușinând să le jignească pe toate participantele la emisiune. Fiind de altă părere, Valentin a intervenit, iar între cei doi a izbucnit o discuție aprinsă.

Citește și: Cine vor fi nași la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. De ce nu fac cununia civilă și cea religioasă în aceeași zi:„Nu vreau să fiu mireasa eroină’ / EXCLUSIV


Citește și: Raluca și Alex formează cel mai nou cuplu de la Mireasa. Ce dedicație specială i-a făcut concurentul iubitei lui:„Am avut foarte mari emoții’

Citește și: Cine este CRBL. A locuit o perioadă în Spania, împreună cu soția și fiica lui

Citește și: Elena Udrea a leșinat în curtea închisorii Târgșor și a fost dusă la spital:'Pacienta era conștientă și…'


Ada și Valentin s-au certat la „Mireasa’

Ada a susținut că cearta a pornit din cauza faptului că Valentin le-ar fi jignit pe toate fetele din casă, sugerând că sunt băieți. Pentru că a simțit că s-a produs o nedreptate, aceasta a simțit nevoia să-i atragă atenția concurentului.

Aceasta este de părere că toți concurenții trebuie să se respecte reciproc pentru buna organizare din Casa Mireasa.

„Ne-am luat de la faptul că Valentin a afirmat în emisiune că nu sunt femei și sunt bărbați în casă, adică noi suntem bărbați. Nu interveneam dacă nu era vorba de o casă sau de o parte din casă în care sunt numai femei și în care totuși ne respectăm, chiar și așa cum ne consideră el sau ne consideră ceilalți. Am intervenit atunci, pentru că nu mi s-a părut drept față de noi să ne numească așa’, a mărturisit tânăra.


Valentin a negat acuzațiile Adei

Pe de altă parte, Valentin a negat acuzațiile pe care Ada i le-a adus. Acesta a susținut că se referea la o situație punctuală, iar comentariul său nu le viza pe toate concurentele din emisiune.


Chiar și așa, concurentul a susținut că va încerca, în continuare, să adopte o atitudine nonconflictuală, însă, dacă situația o va cere, va avea un răspuns pe măsură.

„Nu am spus asta, am spus strict de situația care a fost cu Miruna și Raluca. Cine vrea să facă circ, o să-i ofer circul pe care și-l dorește. Eu am încercat să-mi văd de treaba mea, în continuare voi încerca să fac asta, doar că în momentul în care se spune ceva rău la adresa mea sau despre adresa mea, voi face ceea ce se cere’, a spus concurentul.

Sursa foto: Facebook