Ada Condeescu, transformată într-o divă italiană din anii 60

 Florentina Liutic
.

Actriţa Ada Condeescu a devenit pentru o zi o divă italiană din anii 60, transformarea fiind inspirată de rolul principal pe care îl joacă în pelicula Dincolo de calea ferata', în regia lui Catalin Mitulescu, film care va avea premiera la sfârşitul lunii aprilie.

 

'Pentru sedinta foto am pornit in primul rand de la personajul meu din film, Monica. Ea este frumoasa din cartier al carei iubit pleaca in Italia sa lucreze, in timp ce ea ramane aici, visand la acea tara straina, la limba italiana, la muzica de acolo, la orasele italienesti. Transformarea de la Jovsky Studio este intr-un fel mai mult transformarea Monicai, felul in care ea se visa, in care isi imagina ca poate arata intr-o alta lume, imaginea clasica a divei italiene cu rochie rosie mulata, parul desfacut si stralucitor, machiaj care sa-i faca ochii si mai negri, si mai frumosi', spune Ada Condeescu.

 

Imaginea de diva, senzuala, voluptoasa, o frumusete autentic italiana este ceva ce nu se va demoda niciodata', spune hair stylistul Adrian Perjovschi.

 

Ada Condeescu a castigat pana acum in cariera ei Premiul Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin alaturi de echipa filmului Eu cand vreau sa fluier, fluier' si premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de la Sarajevo cu rolul din Loverboy'.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton