Însărcinată a doua oară, Ada Condeescu nu este deloc o mamă panicoasă: „Mama mea are senzația că sunt prea relaxată. Fiica mea cade, se lovește...”

 Lixandru Livia
.

Ada Condeescu și regizorul Cătălin Mitulescu se pregătesc să devină din nou părinți. Actrița este din nou însărcinată și a dezvăluit acest lucru, în cadrul Premiilor Gopo, eveniment organizat zilele trecute. Vedeta a recunoscut că este o mama relaxată și nu își dorește ca fiica ei să devină actriță.

„Nu vreau ca fiica mea să fie actriță. Vreau să fie mai serioasă, deși nu cred că am vreo șansă. Dacă ar fi să jucăm împreună ar fi superb, dar pentru ea ar fi mai bine să urmeze alte lumi', a povestit Ada Condeescu, la evenimentul de decernare a Premiilor GOPO, pentru Libertatea.

În cadrul evenimentului, actrița a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară. Încă din primele luni de viață ale fiicei sale, Ada și-a propus să fie o mamă cât mai relaxată și să încerce pe cât de mult posibil să o lase pe fiica ei să ia propriile decizii

„Mama mea are un pic senzația că sunt puțin prea relaxată, dar eu mă simt bine și fetița mea e bine. Și cred că stilul ăsta, așa relaxat, dar în control, cumva supervizând tot ce se întâmplă cu ea, e cel mai bun. Astfel, fiica mea capătă încredere în ea și devine un om independent și sigur pe el. Cade, se lovește, dar asta este', a mai povestit actrița.

Citește și: Adela Popescu dezvăluie secretele unei căsnicii de durată: „Petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni”/ EXCLUSIV

Ada și soțul ei, Cătălin, au decis să se mute din București, într-o casă unde fetița lor să se bucure de curte și de aer curat.

 „Deocamdată eu sunt copilot. Soțul meu conduce. Mi-ar plăcea să conduc și eu și am în plan să-mi iau și eu carnetul. Avem noroc că avem motor pentru că, în perioada asta, am tot ieșit la o plimbare cu el. Ne-am și mutat lângă București și a fost mult mai simplu și mai bine pentru toată lumea. Mai ales pentru cea mică.

73416036_10218947885224619_1779400037290213376_n73416036_10218947885224619_1779400037290213376_n

Ne-am mutat lângă București doar în contextul actual, pentru vara asta, până în toamnă când sperăm să revenim și să muncim. Asta ar fi ideal', a mai declarat Condeescu, pentru Libertatea.

„M-am detașat de actorie'

Dacă mulți colegi de-ai ei au preferat să se implice în tot soiul de proiecte online, Ada a vrut să facă o pauză și să se ocupe de familia ei. „M-am detașat de actorie mai mult pentru că așa a fost să fie. Nu am vrut să mă implic în niciun proiect online, pentru că nu mă atrag, în sensul în care să mă filmez eu pe mine.

Poate o să apar la un moment dat, dar deocamdată nu. Am filmat un proiect online, „La seral', dar acolo stilul de lucru era profesionist, ca pe un platou de lucru. Așa că, în perioada asta, am fost eu, Ada, actriță, dar în pauză de la actorie', a mai spus ea. Pe lângă activitățile cu fiica ei, Ada și-a umplut timpul și cu grădinăritul. Profitând de curtea casei, actrița s-a reprofilat și a plantat tot soiul de flori și legume', a mai spus Ada Condeescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton