Actrița Ornella Muti a fost condamnată la 6 luni de închisoare! Motivul este greu de imaginat...

.

Superba actriță italiană Ornella Muti a fost condamnată la 6 luni de închisoare după ce a lipsit de la un spectacol de teatru, motivându-și absența cu un certificat medical fals. Dat fiind că, în aceeași seară, actrița a participat la o gală de caritate în Rusia, alături de Vladimir Putin, teatrul unde juca a dat-o în judecată!

Teatrul Giusepe Verdi, din Pordenone, a dat-o în judecată pe Ornella Muti, în 2010, după ce actrița și-a motivat lipsa de la spectacol prin intermediul unui certificat medical fals, ce atesta că actrița nu și-a putut îndeplini atribuțiile deoarece suferea de laringofaringită și se afla în imposibilitatea de a vorbi…


Teatrul a dat-o în judecată pe Ornella Muti!

Cum minciuna are picioare scurte, actrița a fost descoperită destul de repede, deoarece, din seara cu pricina au apărut fotografii în social media, dar angajatorii Ornellei Muti au constatat că actrița era bine mersi, alături de președintele Vladimir Putin și actorul Kevin Kostner, la o gală de binefacere, în Sankt Petersburg! Drept urmare, Teatrul Giuseppe Verdi a dat-o în judecată pe actriță, iar câțiva ani mai târziu, Curtea de Casație a condamnat-o pe Ornella Muti la 6 luni de închisoare și 500 de euro amendă…


O pedeapsă extrem de dură, dacă stăm să ne gândim că aceasta este o practică frecventă în România, dacă ne gândim doar la miile de salariați și chiar elevi care aduc certificate medicale false după ce se întorc din vacanță. Actrița ar putea scăpa însă de închisoare dacă va plăti 30.000 de euro despăgubiri teatrului din Pordenone.

Ornella Muti s-a născut pe 9 martie 1955, la Roma, Italia. Actrița are trei copii, a fost căsătorită de două ori, iar din 1998, îl are ca partener de viață pe Stefano Piccolo.


Foto: Hepta, Instagram