Gafă de proporții - actrița Emma Thompson a încercat să îl sărute pe Prințul William!

.

Aflată la Palatul Buckingham, unde a fost înnobilată cu titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, actrița Emma Thompson a încercat să-l sărute pe Prințul William. Încălcarea protocolului i-a adus un răspuns neașteptat din partea Ducelui de Cambridge.

Emma Thompson a fost înnobilată cu titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, la Palatul Buckingham.


Miercuri, actrița în vârstă de 59 de ani a fost înnobilată cu titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic. După ceremonie, proaspăta Dame Emma Thomson a încercat să îl sărute pe Prințul William, dar s-a lovit de un refuz neașteptat, care, cu siguranță, nu i-a picat bine deloc. Cu toate acestea, simpatia pe care i-o poartă actrița Ducelui de Cambridge nu a scăzut, actrița trecând cu eleganță peste moment.

Emma Thompson a vrut să-l sărute pe Prințul William, dar a fost refuzată!


Emma Thompson l-a pus pe Prințul Harry într-o postură jenantă

Îmbrăcată într-un elegant costum Stella McCartney, la care a ales să asorteze o pereche de teniși (!) albi, Emma Thompson a fost distinsă cu titlul de Dame a Imperiului Britanic, la Palatul Buckingham, iar cu această ocazie a încercat să profite de întâlnirea cu Prințul William, a cărui admiratoare declarată este. Din păcate, actrița a făcut un gest mult prea îndrăzneț, în totală contradicție cu rigorile regale, iar presa a consemnat imediat momentul, despre care, de altfel, a povestit ulterior chiar Emma.


„Ziua aceasta nu este despre mine, ci despre tine’

Profitând probabil de faptul că are o relație apropiată cu familia regală britanică, actrița s-a apropiat de Prințul William și l-a întrebat Pot să te sărut? Pot? Răspunsul a venit imediat și a fost dezamăgitor. Nu, n-o face! În ciuda dezamăgirii și, cu siguranță, a momentului stânjenitor pe care l-a creat, Emma nu și-a pierdut cumpătul, iar mai apoi a povestit presei: „Îl iubesc pe Prințul William. Îl știu de când era mic și îmi permit astfel de glume’. Chiar dacă protocolul regal nu i-a permis lui William un astfel de gest, după ce a refuzat-o pe actriță, Prințul i-a spus: „Ziua aceasta nu este despre mine, ci despre tine’. Nimic mai adevărat, pentru că un astfel de moment e unic în viața unui om, iar Emma a avut bucuria să fie însoțită de soțul ei, Greg Wise, și de cei doi copii, Gaia (18 ani) și Tindyebwa (31).

Foto: Hepta, Northfoto