Actorul Simon Baker, alias Patrick Jane din serialul "În mintea criminalului", a divorțat după 29 de ani. Primele declarații

 Dumba Gabriela
.

Divorț neașteptat la Hollywood. Actorul Simon Baker, celebrul Patrick Jane din serialul The Mentalist („În mintea criminalului”) a divorțat de soția sa după o căsnicie de 29 de ani. Simon Baker și Rebecca Rigg au împreună trei copii și mereu au dat impresia că sunt o familie perfectă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Simon Baker spune că decizia despărțirii a fost luată de comun acord, că el și fosta soție nu au ce să-și reproșeze și nici nu există resentimente. Însă, actorul din The Mentalist susține că le va fi mult mai bine separat decât împreună, însă vor continua să fie părinți la fel de buni pentru cei trei copii ai lor.

Exclusive – Simon Baker Enjoys Bondi Beach With His FamilyExclusive – Simon Baker Enjoys Bondi Beach With His Family

„Rămânem prieteni apropiaţi şi cei trei copii ai noştri vor fi întotdeauna cel mai important punct de interes din viaţa noastră', au spus Simon Baker şi Rebecca Riggs într-o declaraţie comună.

Simon Baker, în vârstă de 51 de ani şi Rebecca Rigg, în vârstă de 53 de ani, s-au cunoscut la începutul anilor 90 când au jucat împreună în producţia E Street. S-au căsătorit în 1998, după cinci ani petrecuţi împreună.

Simon avea doar 24 de ani atunci când a apărut primul lor copil, Stella, acum în vârstă de 27 de ani. Fostul cuplu mai au doi copii împreună, pe Claude, de 22 de ani, și pe Harry, de 19.

Citește și:

Magda Catone, confesiune surprinzătoare despre fiul ei: „Cea mai frumoasă zi a mea a fost ziua în care a murit tata”

Se reaprinde scandalul! Silviu Prigoană: „Adriana Bahmuțeanu că nu a plătit pensia alimentară a copiilor de doi ani”

În ce relații sunt Oana Sârbu și Ștefan Bănică, la 35 de la filmul „Liceenii”: „Este la fel de șarmant'

Actorul din „În mintea criminalului' nu are de gând să stea prea mult burlac

Simon Baker nu stă prea mult pe gânduri și chiar dacă a început o viață nouă, după 29 de ani, a fost deja surprins în compania unei alte femei.

„Aniversările sunt un lucru ciudat, nu-i aşa? Cred că punem prea multă presiune pe asta, dar la noi nu este aşa, noi suntem o echipă. De cele mai multe ori, 99% din timp, suntem, cu adevărat, prieteni buni. Nu trebuie să marchez asta cu alte lucruri grozave', a declarat Baker în 2018, potrivit Spynews.ro.

La scurt timp de la separarea de mama celor trei copii ai săi, Simon a fost surprins pe o plajă din Sydney în compania unei alte brunete care îl sorbea din priviri.

Actorul, originar din Australia, a devenit cunoscut mai ales pentru rolul lui Patrick Jane, din serialul „The Mentalist', încheiat în anul 2015, după șapte sezoane de succes.

Rebecca Rigg este, de asemenea, actriţă. Ea este cunoscută mai ales pentru rolurile sale din producţiile Fatty Finn şi Ellie Parker, precum şi pentru rolul avut în Jerry Maguire, unde juca alături de Tom Cruise.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton