Actorul Liev Schreiber a fost acuzat că a lovit un fotograf

Actorul Liev Schreiber a fost acuzat că a lovit un fotograf, însă acesta a negat total agresiunea. Totuși, el este acuzat de hărțuire, iar acum este judecat în instanță.

Liev Schreiber a fost acuzat că a lovit un fotograf.

Liev Schreiber a fost acuzat că a lovit un fotograf.

Actorul Liev Schreiber a fost acuzat că a lovit un fotograf, atunci când  se afla în New York și filma la serialul popular „Ray Donovan”. Liev Schreiber a fost acuzat de hărțuire după ce fotograful Sherwood Martinelli a declarat că vedeta i-a distrus camera atunci când a încercat să îl fotografieze. Liev Schreiber a fost dat în judecată de fotograful pe care s-ar părea că l-a lovit, acesta vrând să îl facă pe actor să plătească pentru hărțuire.

Nu l-am atins niciodată. Corpul meu niciodată nu a atins corpul lui. Nu mai am nimic de adăugat.' A declarat Liev Schreiber. Deși a admis că a fost foarte nervos din cauza fotografului, nu a vrut să dea mai multe detalii. Avocatul lui Schreiber, Jonathan Ripps, spune că acesta este acuzat de faptul că a devenit nervos și a împins camera după ce a fost pozat. Totodată, susține că acest lucru nu încalcă nicio lege.

Martinelli, prezent la audiere, a țipat Mincinosule!' în timp ce actorul se urca în mașină și pleca. Este o totală mascaradă a justiției. Acest lucru doar arată cum că justiția este făcută pentru elită și cei bogați. Doar pentru faptul că este cineva special poate să treacă peste fără a păți ceva.'

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton