Actorul Johnny Leeze a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19

.

Johnny Leeze a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19. Actorul avea 78 de ani și era extrem de iubit în Marea Britanie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Johnny Leeze a murit, după ce timp de două săptămâni a încercat să lupte cu COVID-19. Din păcate, organismul acorului a cedat și s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani.


Vestea tristă a fost dată chiar de fiica actorului, Holly. Johnny Leeze a murit după ce s-a infectat cu COVID-19, însă avea și probleme cu inima, după cum a anunțat chiar fratele său.

Citește și: Un fitness influencer a murit de COVID-19, la 33 de ani. Mesajul de pe patul de spital al lui Dmitriy Stuzhuk


A fost prietenul meu, un bărbat foarte, foarte puternic. A fost un om minunat, foarte amuzant. A fost iubit de toată lumea. Chiar și de fosta lui soție, mama mea, care este azi cu mine.

Nu știu ce să mai spun. Sunt uluită, nu pot să mă adun. Aș vrea să spun atât de multe despre el, dar nu știu de unde să încep…’, a fost mesajul sfâşietor transmis de fiica lui Johnny Leeze.

Actorul are la activ 27 de roluri în diferite producţii, majoritatea de televiziune, cele mai cunoscute fiind Emmerdale’, Coronation Street’ şi The League of Gentlemen’.


Născut pe 31 decembrie 1941 cu numele de John Glen, el a debutat în 1981 într-o producţie TV despre naşterea sindicatului Solidaritatea din Polonia: Strike: The Birth of Solidarity’, urmat apoi de un rol, în 1982, în sitcom-ul Open All Hours’.

Johnny Leeze a devenit celebru pentru rolul lui Ned Glover din serialul Emmerdale’ (1994-1999). Înainte de Emmerdale’, Johnny Leeze a jucat rolul lui Harry Clayton în serialul Coronation Street’, timp de câteva luni.


Citește și: Vasile Barani a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19.Interpretul de muzică populară avea 62 de ani

FOTO: