Actorul de comedie Ken Dodd a murit. Se căsătorise în urmă cu două zile

 Alina Dan
.

Actorul și cântărețul britanic Ken Dodd a murit, duminică, la vârsta de 90 de ani. Acesta se căsătorise în urmă cu doar două zile, după cum informează agentul său, citat de AP.

Actorul Ken Dodd devenise celebru în întreaga lume pentru reprezentațiile sale de stand-up, dar și grație recuzitei pe care o folosea la fiecare apariție: un pămătuf de șters praful.

Potrivit sursei citate, Dodd a decedat în locuința sa din Knotty Ash, o suburbie a oraşului Liverpool. Acesta fusese externat la finalul lunii februarie, după o spitalizare de șase săptămâni, în care fusese tratat pentru o infecție pulmonară.

Vineri, Ken Dodd se căsătorise Anne Jones, femeia care i-a fost parteneră de viață în ultimii 40 de ani.

”După părerea mea, a fost unul dintre ultimii maeştrii ai varieteului britanic. A murit în casa în care s-a născut în urmă cu peste 90 de ani. N-a locuit niciodată în altă parte. Este extraordinar. După dispariţia lui Ken, s-au stins luminile în lumea teatrului de revistă. A fost o legendă a comediei şi un geniu”, a spus agentul actorului, Robert Holmes, pentru Press Association.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton