Accident grav la ASIA EXPRESS. Ana Morodan a trecut cu mașina peste Oase: „Preferam să fiu eu în locul lui. Sau Copoţ!” / CRBL: „Contesa a lovit din spate!”

.

Oase, partenerul lui CRBL din competiţia Asia Express a trecut prin clipe groaznice în timpul probelor difuzate aseară, când Ana Morodan a trecut cu maşina peste piciorul lui. Contesa digitală a regretat amarnic accidentul şi chiar a spus că ar da orice să fie ea în locul lui Oase, care gemea de durere.

Ana Morodan a revenit, aseară, în cursa Asia Express, când avea deja bagajele făcute pentru a se întoarce în România, împreună cu Adrian Teleşpan. Însă, cei doi au fost reprimiţi în competiţie în locul echipei formate din Jojo şi Paul Ipate, actorul acuzând dureri insuportabile cauzate de hernia de disc.


Contesa a ajuns să regrete decizia de a rămâne în India încă din primele momente pentru că, în cursa pentru imunitate, l-a accidentat grav pe Oase. Morodan a lovit cu tuk tuk-ul maşinuţa condusă de CRBL, iar Oase, care era în spatele vehiculului s-a dezechilibrat şi a căzut. Astfel, Oase s-a ales cu dureri îngrozitoare în urma acestui moment, cu piciorul în gips şi a abandonat cursa.

„Mă gândeam întruna că puteam să fiu în România. Mă gândeam că e o decizie proastă că am ales să rămân, că uite ce am făcut! Preferam să fiu eu în locul lui. Sau Copoţ!’, a regretat Ana Morodan.


„Când am încercat să îndrept piciorul stâng, m-a tăiat o durere îngrozitoare! După aia mi-am dat seama că sunt lovit şi la cap! Sigur îi pare rău Anei şi nu are nici o vină. Putea fi oricine în locul meu şi putea fi oricine în locul ei!’, a spus Oase.

Oase a fost transeferat pe banca de rezervă, însă lupta pentru amuletă a continuat şi locul său a fost temporat ocupat de Andrei Ştefănescu, co-prezentator al show-ului în acest sezon, alături de Liviu Vârciu.

„Drumul meu spre casă începea să se întrevadă!', a concluzionat CRBL, convins fiind că accidentarea partenerului său de cursă ar putea înseamna descalificarea lor din competiţie.


Din fericire, CRBL a continuat lupta pentru amuletă, împreună cu Andrei, însă, după o probă infernală, Ana Morodan și Adrian Teleșpan au câștigat mult răvnita imunitate.