A$AP Rocky a apărut pe covorul roșu arătând ca o... bunicuță în Gucci!

În ceea ce privește moda, sunt fashion icons, trendsetters și… A$AP Rocky. Faimosul rapper a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când și-a făcut apariția la LACMA Art + Film Gala, în Los Angeles, într-o ținută cel puțin stranie pentru unii. Pentru noi, cei obișnuiți cu basmalele, mai puțin, pentru că A$AP Rocky arăta ca o… bunicuță în Gucci!

A$AP Rocky... atunci când nu poartă basma.

A$AP Rocky… atunci când nu poartă basma.

Rapperul american A$AP Rocky a purtat Gucci, în acest weekend, la LACMA Art + Film Gala, dar nu faptul că a ales un outfit al faimosului brand este ciudat, ci outfitul în sine, pentru că artistul de culoare nu părea deloc să aibă vreo legătură cu muzica pe care o interpretează, ci cu o… clacă, șezătoare sau un eveniment festiv la biserica sătească, pentru că nu s-a deosebit deloc de bunicuțele din așezările rurale care se gătesc de sărbătoare…

A$AP Rocky a fost comparat cu o bunicuță din Rusia

După momentul de stupoare, internauții s-au dezmeticit și au dat drumul la comentarii, care mai de care mai acide sau mai amuzante. Nu se știe de unde i-a venit lui A$AP Rocky această idee, dar cert e că, dacă a intenționat să fie ilar, a reușit. Unul dintre ocmentatorii de pe Instagram a remarcat că rapperul seamănă foarte bine cu Whitney Houston în Bodyguard, în timp ce altul a constatat că pare o bunicuță din Rusia și că este atât de drăguț'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UpscaleHype (@upscalehype) on

Halat, basma și papuci din blană!

Starul hip-hop a fost îmbrăcat din cap până în picioare în Gucci, peste costumul negru purtând un halat din mătase, iar pe cap, o basma – totul într-o combinație de violet cu alb și roz, cu modele florale –, ceva de vis pentru orice… bunicuță. De altfel, imaginea i-a dus pe unii cu gândul la Regina Elisabeta a II-a și celebrele ei basmale din mătase, cu toate că suverana Marii Britanii are, de departe, mai mult stil. Iar dacă mai adăugăm că, la toate astea, Rocky a mai asortat o pereche de papuci din blană, inele cu perle și niște ochelari de soare oversized, tabloul este complet. Vă sugerăm să nu ieșiți așa pe stradă, A$AP Rocky este doar unul!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton