Dezvăluiri din cea de-a treia carte a lui Irinel Columbeanu. Ce cadou de neuitat i-a făcut Monica, de ziua lui

.

Irinel Columbeanu a dezvăluit un pasaj din cea de-a treia carte pe care a scris-o, în care vorbește despre un cadou inedit pe care i l-a făcut Monica, de ziua lui, acum câțiva ani, și pe care nu l-a uitat nici în ziua de astăzi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Irinel Columbeanu se pregătește să își lanseze cel de-al treilea volum intitulat „Chintesența', ce face parte din trilogia „Istoriile unui vehement'. În această carte, Iri vorbește și despre unul dintre cadourile pe care le-a primit de la Monica, de ziua lui, în urmă cu câțiva ani.

Ce cadou de neuitat a primit Irinel Columbeanu de la Monica, de ziua lui


În cea de-a treia carte, Irinel Columbeanu dă detalii despre o petrecere pe care Monica a dat-o de ziua lui, la care au fost invitați, printre alții, și sora ei, Ramona Gabor, care atunci era într-o relație cu Gabi Bădălău. Monica i-a făcut și un cadou cu adevărat special, pe care Irinel Columbeanu l-a păstrat până în ziua de astăzi.

„Monica pregătise o surpriză ingenioasă pentru el, așa că în acea seară, după ce afară se făcuse întuneric, plecară din grădina unde se ținea party-ul ca să dea o tură prin vecini la Observatorul Astronomic, să privească prin telescopul de pe acoperișul său steaua pe care ea i-o <>.


După aceea se întoarseră, le arătară certificatul și invitaților curioși să vadă cadoul de la Monica, printre care tatăl lui și cumnata Ramona cu noua ei cucerire (cu care petrecuseră și Paștele la Sibiu), iar după miezul nopții plecară la Bellagio.(…) Petrecură până dimineața, când steaua lui nu se mai văzu pe cer', scrie în cartea lui Irinel Columbeanu, potrivit wowbiz.ro.


Citește și: Anamaria Prodan se mută definitiv din România:„Totul va fi istorie, inclusiv Reghecampf!

Citește și: Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari.Ce schimbări vrea să facă șeful Tesla

Citește și: În ce relații a rămas, de fapt, Andreea Marin cu Ștefan Bănică după divorț:„E mai grea despărțirea când ai un copil

Irinel Columbeanu a trimis-o pe Monica Gabor în America

Mai mult de atât, aflăm, tot din paragraful exclusiv, că motivul plecării Monicăi Gabor în America a fost chiar Irinel Columbeanu.


El este cel care i-a dat un impuls să meargă să își îndeplinească visul. Iată cum a fost întreaga poveste.

„Ceea ce nimeni nu știa era că Ili fusese de acord (conform prinipiilor sale consacrate, că aripile persoanei iubite de lângă tine nu trebuie tăiate, ci încurajate, exact ca cele proprii) ca Monica să se reîntoarcă la Los Angeles, în căutarea visului său de a juca în filme(…)

Fu de acord cu 2 condiții însă: să o ia și pe Irina cu ea și, ca să nu ajungă să o care pe acolo după ea la castingurile previzibile, să o ia și pe Veronica pentru a se ocupa de Irina în absența ei', se arată în volumul al treilea din trilogia lui Irinel Columbeanu.


Irinel Columbeanu promite dezvăluiri despre divorțul de Monica Gabor

Irinel Columbeanu s-a decis să-și povestească viața privată și deja a umplut două volume cu detalii neștiute despre fostele partenere de viață, dar și evenimente marcante din spatele ușilor închise.


Al treilea volum va vedea raftul de cărți în mai, pe 27, chiar de ziua de naștere a fostului milionar. Deși a fost destul de rezervat în detalii, Irinel a dezvăluit că va așterne în paginile ultimei cărți informații neștiute până acum despre divorțul de Monica Gabor.

„Lucrez la el, lansarea e pe 27 mai, de ziua mea. Volumul se termină cu evenimente ce au avut loc în decembrie 2020. Detalii despre divorț vor fi oferite tot în acest volum. Eu l-am scris mai demult, mai trebuie să-i dau doar bon de tipar’, a declarat Irinel Columbeanu.