Cum a slăbit psihologul Radu Leca 100 de kilograme într-un an și cum arată acum: "Am început să fac două lucruri care m-au ajutat extraordinar"

 Dumba Gabriela
.

Într-un an de zile, psihologul Radu Leca a slăbit 100 de kilograme și și-a schimbat viața total. Radu Leca a explicat cum a reușit să dea jos atât de multe kilograme într-un timp atât de scurt, fără să-și facă operație de micșorare a stomacului. Psihologul Radu Leca spune că a eliminat o serie de alimente din dietă, pentru un an de zile și asta l-a ajutat să slăbească 100 de kilograme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Psihologul Radu Leca demonstrează că nimic nu este imposibil și că, dacă ai ambiție, răbdare și o alimentație sănătoasă, poți slăbi chiar și 100 de kg într-un an. Acesta nu a dezvăluit dieta exactă pe care a ținut-o, însă a specificat că a fost ajutat de trei medici nutriționiști, iar asta înseamnă că cine dorește să calce pe urmele sale ar trebui să facă același lucru, pentru a primi un regim personalizat.

11895066_1624207241189958_9156040811655220866_o11895066_1624207241189958_9156040811655220866_o

Cum a slăbit psihologul Radu Leca 100 de kg

Psihologul Radu Leca nu a apelat la nicio intervenție la nivelul stomacului, ci a eliminat din alimentație o serie de produse. A renunțat la alimentele pe bază de făină, dar a exclus și tot ce înseamnă proteina animală.

Pe parcursul unui an de zile, a avut o dietă bazată pe legume, iar de curând a început din nou să consume produse de origine animală. Radu Leca a specificat că în tot procesul de slăbire a fost asistat de 3 medici nutriționiști.

„În data de 21 februarie 2022, după ce am avut un hop personal, atât emoțional, cât și fizic, am decis să am grijă de mine și am început să fac două lucruri care m-au ajutat extraordinar', a spus Radu Leca, pentru EGO.ro.

„Am cântărit tot ceea ce am mâncat, am exclus în totalitate carnea, ouăle, laptele, brânza, făina și am rămas doar pe legume pentru o perioadă de 9 luni de zile. În urmă cu câteva săptămâni am reintrodus laptele, brânza și oul în dietă, asta după ce lângă mine au stat 3 medici nutriționiști care au avut exemplar grijă de mine', a mai spus psihologul Radu Leca.

Citește și:Doamna Flori nu vrea ca fiul ei să se căsătorească în casa Mireasa: „Nu o să fie bine…'

Citește și:De ce are Iulia Albu fața umflată: „Am această problemă cu…'

Citește și:Theo Rose, noi probleme cu sarcină: „Azi noapte am plâns de rău ce îmi era. Am plâns de mila mea’

Radu Leca s-a făcut psiholog după ce tatăl său s-a îmbolnăvit de inimă

Psihologul Radu Leca povestea în urmă cu ceva timp că psihologia a venit în viața lui când tatăl său a trecut printr-o cumpănă din cauza unei boli de inimă.

Psihologia a venit în viață mea când prietenul și tatăl meu nu mai putea fi ajutat. De atunci am înțeles că este imperios necesara formarea psihologiei cardiacului în interiorul psihologiei estice având că scop ajutorul psihologic oferit atât cardiacilor cât și famililor acestora. În psihologie nu exista cuvântul dificil. Cum nu exista nici noțiunea de Dumnezeu.

În interiorul psihologiei mele Dumnezeu exista și fară El în minte eu nu vorbesc cu niciun om ce-mi trece pragul cabinetului. Copiii sunt minunați. Ei ajung bolnavi în marea lor majoritate din cauza părinților.

Cei mai triști ochi văzuți de mine în 16 ani aparțin unei fetițe de 8 ani ce era bătuta cu ciocanul de tatăl ei. Bolile părinților se răsfrâng asupra copiilor și îi strica. Anxiosul creste anxioși. Depresivul creste depresivi. Alcoolicul mai greșește' și unii copii nu ajung sclavii lui Bahus' – a povestit el în cadrul unui interviu pentru medijobs.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton