Cum a slăbit Mirela Banias de la Insula Iubirii 20 de kilograme în două luni: "Nu am făcut operație și nu am luat pastile"

.

Mirela Banias de la Insula Iubirii a slăbit 20 de kilograme din cauza unor probleme grave de sănătate, care au determinat-o să ducă un stil de viață sănătos. Bruneta a comentat pe Instagram acuzațiile fanilor vizavi de modul în care a slăbit 20 de kilograme și neagă faptul că și-a făcut operație de mișcorare a stomacului sau că a luat pastile de slăbit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Mirela Banias a mărturisit pe rețelele de socializare că s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, astfel ca fost nevoită să apeleze la un medic nutriționist. Și pentru că soțul său este patron de restaurant, fostei concurente de la Insula Iubirii îi este ușor să țină regim pentru că are patru bucătari la dispoziție.

Mirela Banias de la Insula Iubirii a slăbit 20 de kilograme


Mirela Banias a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate, motiv pentru care a fost nevoită să țină un regim.

„Răspunsul meu despre care nu mi-am dorit să vorbesc. Însă la miile de mesaje nu am rămas imună. Să nu mai văd mesaje: „Cum ai slăbit?' Nu am slăbit cu pastile (nu recomand niciodată). Nu am făcut operație și nu cred că aș avea curaj să fac asta vreodată.

Am avut probleme grave cardiologice și diabetice în ultimul timp cu tratament medicamentos, chiar dublat și cu numeroase internari.


În urma analizelor am ajuns la concluzia că nu duc un mod de viață sănătos, chiar haotic, fără mese, fără mișcare, fără somn și cu mult stres. Am apelat la un medic nutriționist foarte bun care în urma analizelor mi-a făcut un regim personalizat de scădere a hipertensiunii arteriale și boala vasculară și a glicemiei, dar care încearcă să-mi schimbe modul de viață', a scris Mirela Banias pe Instagram.

Citește și: Alina Sorescu a trecut peste divorțul de Alexandru Ciucu: ‘Simt că am renăscut. Sunt atentă la primele semnale…


Citește și: Bianca Patrichi, după ce Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor 2023: „Te porți ca un jeg…’

Citește și: Ce prețuri sunt la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. O porție de cartofi costă cât un meniu întreg

4 bucătari o ajută pe Mirela Banias să țină dietă de slăbit

Mirela Banias a mărturisit pe Instagram că ține în continuare acest regim deoarece îi este destul de ușor pentru că are la dispoziție 4 bucătari, dar și ospătarii restaurantului.


„Este greu și nu mă lasă să renunț (psihologic), până în prezent am reușit și mă simt mai bine, am renunțat la unele medicamente. Da, țin regim și probabil o să țin toată viața, mai bine decât medicamente.

Îmi este foarte ușor să țin acest regim pentru că am patru bucătari la dispoziție zilnic și ospătari care nu mă lasă să uit o masă. Sunt o norocoasă că am atâția oameni în jur care mă iubesc', a mai scris Mirela Banias pe contul ei personal de Instagram.