A slăbit 25 kg, dar a rămas cu un "defect". Gabriela Cristea și-a arătat vergeturile: "Frumusețea fizică trece pe locul doi!"

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Cristea este tot mai sinceră cu fanii ei și acesta pare a fi secretul succesului ei pe rețelele de socializare. De curând, vedeta le-a arătat fanilor săi vergeturile, semn că este o femeie normală, ca toată lumea, iar acestea sunt doar un semn al celor două sarcini, dar și al slăbirilor și îngrășărilor repetate prin care a trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Fetelor, m-ați întrebat în ultima vreme despre ritualurile mele de frumusețe și cele mai multe întrebări au fost legate de vergeturi, cum am reușit să scap de vergeturi', le-a spus Gabriela Cristea fanilor săi pe Instagram.

Gabriela se bucură acum, din plin, de eforturile sale din ultimele luni. A slăbit considerabil, arată tot mai bine de la o zi la alta, însă pielea mai păstrează încă urmările a două sarcini, dar și a efectului Yo-Yo, adică îngrășări și slăbiri repetate. Vergeturile îi dau și ei bătăi de cap, ca mai tuturor femeilor, indiferent de siluetă, celebritate sau banii din cont.

„Viata e facuta din momente si momente. Sunt momente cand stralucesti, momente cand frumusetea fizica trece pe locul doi, pentru ca alte impliniri sa-si faca loc in viata ta, dar si momente cand trebuie sa te refaci fizic. Eu le-am parcurs cu bucurie pe toata, iar acum incerc sa ma refac fizic dupa cele doua nasteri si un surplus de kg care au lasat semne vizibile pe corpul meu: vergeturile.”, a scris Gabriela pe Instagram.

Ce sunt vergeturile

Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Desi pielea este elastica, atunci cand au loc schimbari bruste care duc la intinderea pielii, pot sa apara vergeturile. Cel mai frecvent acestea apar in timpul sarcinii, dar exista si alte cauze care duc la instalarea acestora. De la Halle Berry, Beyonce sau Jessica Alba și până la Julia Robets și Cindy Crawford, aproape toate femeile au vergeturi, indiferent cât de … vedete ar fi.

„E clar că după ce te îngrași, slăbești, iar te îngrași, iar slăbești, după ce ai parte de două sarcini în care te îngrași destul de mult, rămâi cu ceva vergeturi. Și eu am rămas în zona aceasta', a spus Gabriela.

g1g1

Gabriela recunoaște că are și ea probleme, însă a reușit, în timp, să scape de o mare parte din vergeturi folosind cosmetice speciale. Totodată, când era însărcinată, ea folosea des pentru zona burții cu ulei de cocos sau de argan.

„Cu putina rabdare a venit si vremea lui,iar eu incep sa ma acomodez cu complimente de genul arati foarte bine'”, a mai spus Gabriela pe Instagram.

Citește și:

Dieta ușoară cu care Gabriela Cristea a slăbit 25 de kilograme: „Am avut obezitate de gradul 1!”

Gabriela Cristea a slăbit 25 de kilograme

Gabriela Cristea a reușit să slăbească 25 de kilograme, însă nu peste noapte și nici ca prin minune, ci urmând niste reguli alimentare simple, dar eficiente. Vedeta a mărturisit că a avut obezitate de gradul 1, iar această situație a împiedicat-o să se simtă bine în pielea ei.

„Am avut undeva pe la 86 de kilograme și aveam obezitate de gradul 1. Când ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate și cred că asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamnă peste 100 de kilograme. Sunt mulți oameni care ar trebui să-și ia măsurile de preacuție. Eu vorbesc acum din perspectiva femeii.

A fost un exercițiu de voință. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu – ei ma acceptau, soțul meu mă iubește necondiționat. Doar că eu nu mă simțeam confortabil nici fizic și nici psihic. Am două fete mici și m-am gândit că trebuie să fiu tânără, proaspătă, în putere pentru ele.

A durat ceva vreme până m-am pregătit, pentru că m-am apucat, m-am lăsat. Mai vine ziua nu știu cui, mai faci un tort.. Dar a venit o zi când am spus ‘până aici a fost’', a mărturisit prezentatoarea.

Citește și:

Cum arată Gabriela Cristea în costum de baie, după ce a slăbit spectaculos: „Mai am un drum lung până la forma fizică pe care mi-o doresc”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton