Unde a plecat Bianca Drăgușanu, în timp ce iubitul Gabi Bădălău petrecea în familie. Probleme în Paradis?

.

Planează iar zvonul despărțirii asupra cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău, după ce el a petrecut în familie, iar ea a plecat singură într-o escapadă exotică. Bianca a fost absentă de la evenimentul din familia iubitului ei și umblă zvonul că ar fi reapărut probleme în relația lor, dată fiind ezitarea lui Gabi Bădălău de a o prezenta apropiaților săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Fotografia postată de sora lui Gabi Bădălău, Sabina Ioana, pare să dea apă la moară celor care cred că sunt probleme în relația afaceristului cu Bianca Drăgușanu. Ba chiar, se zvonește că s-au despărțit deja. Din nou. Așadar, în poza respectivă, Gabi Bădălău apare înconjurat de familie și oameni apropiați, gașcă din care lipsește, însă, iubita lui, Bianca Drăgușanu.

La rândul său, Bianca Drăgușanu a postat o serie de fotografii dintr-o nouă escapadă exotică din care lipsește, evident. Gabi Bădălău.


Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid pentru Reghe de Ziua Îndrăgostiților:„De morți, numai de bine!. Ce cadouri luxoase își făceau în trecut

Citește și: Ce schimbare de look și-a făcut Anamaria Prodan la nivelul feței.Pare alt om!

Citește și: Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu.Ce i-a impus milionarului

Unde a plecat Bianca Drăgușanu când Bădălău petrecea cu familia

Bianca a zburat în Dubai, petrece în compania prietenei sale, ceea ce alimentează zvonurile legate de unele probleme din relația ei cu Gabi Bădălău.


Cei doi au avut parte de mai multe momente tensionate în relația de cuplu, însă de fiecare dată au existat împăcări între ei. Rămâne de văzut dacă cei doi mai sunt sau nu împreună sau au decis să pună pună punct definitiv.

De ce se ceartă Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au parte de o relație mai atipică, întrucât s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori. Însă, într-un final, cei doi îndrăgostiți au decis să rămână împreună.


Ei bine, se pare că nu este totul roz nici la ei, întrucât Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu mai au parte și de situații tensionate în viața de cuplu.

Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabi Bădălău. Cei doi sunt împreună de un an, timp în care s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori.

Cu toate acestea, se pare că au sfârșit tot împreună, iubirea dintre ei fiind prea mare. Însă, ca în orice relație, există și momente mai puțin plăcute.


Ce-l enervează cel mai mult pe Gabi Bădălău în relația cu Bianca Drăgușanu

De exemplu, omul de afaceri este foarte deranjat de faptul în momentul în care Bianca îi pronunță numele fostului soț, Alex Bodi. De asemenea, vedeta trebuie să fie atentă și ce spune despre Victor Slav, dar și despre alți foști parteneri de viață.

„Bianca nu mai are nicio treabă cu Bodi, dar lui Gabi nici măcar nu-i convine ca aceasta să-i pronunțe numele. Bianca trebuie să fie atentă și cu ce spune despre Victor Sav, dar și despre iubita acestuia. Și Bianca este însă geloasă, mai ales că Gabi primește foare des telefoane de la diverse tinere, unele dintre ele cunoscute.


Și de aici începe cearta. Ea e extrem de vulcanică, și timp de câteva zile nu-i mai răspunde la telefon. S-a săturat să mai aștepte ca el să fie un bărbat liber și-n acte. În plus, nu-i convine faptul că nu are liniște din cauza telefoanelor pe care Gabi le primește de la diverse fete’. a declarat pentru playtech.ro o persoană apropiată celor doi.